Notícia

Pal-Arinsal preveu millorar notablement la facturació respecte a l'estiu del 2016

El fenomen biker ha projectat definitivament a Pal-Arinsal com a centre d'activitats a l'estiu

Pal-Arinsal preveu millorar notablement la facturació respecte a l'estiu del 2016. Imatge d'arxiu.
Pal-Arinsal preveu millorar notablement la facturació respecte a l'estiu del 2016. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord
Pal-Arinsal podria superar aquest estiu en prop d'un 30% la facturació de la mateixa temporada del 2016, una xifra al voltant del milió i mig d'euros. Així ho ha assegurat Josep Marticella, director general del domini, la radió televisió andorrana.


Josep Marticella creu que aquest estiu podria ser per a Pal-Arinsal molt millor que el de l'any passat, quan ja es van tenir bons registres i es va facturar 1,2 milions d'euros. Enguany creu que els resultats poden ser molt més positius. "Tenim la xifra en el punt de mira. El mes d'agost pesa molt i haurem d'esperar al final del mes per veure si ho aconseguim o no, en tot cas serà un gran creixement", assegura.

Marticella creu que ha ajudat força l'efecte de la Copa del Món de BTT que s'ha celebrat, recentment, en aquest indret i també la fidelització dels més menuts com a clients. A més, s'ha imitat el model de l'hivern, creant una escola per assegurar la renovació generacional de l'esport de la bicicleta de muntanya. Marticella constata que el fenomen biker sembla haver-se consolidat a Pal-Arinsal.

D'AndorraDifusió.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny