Notícia

Primeres Copes del Món per l’equip Snowboard Cross de la RFEDI a Argentina

Els riders encaren la temporada amb molta motivació i ganes

L’equip Snowboard Cross de la RFEDI no ha deixat d'entrenar aquest estiu
L’equip Snowboard Cross de la RFEDI no ha deixat d'entrenar aquest estiu Autor/a: RFEDI
Després de dos setmanes entrenant a Pucón(Xile), Lucas Eguibar, Regino Hernández i Laro Herrera estrenaran la temporada competitiva a Argentina, on disputaran dos Copes del Món SBX FIS a Bariloche el 9 i 10 de setembre.


L’equip de snowboard cross de la RFEDI, integrat per Lucas Eguibar, Regino Hernández i Laro Herrero, viatjaran a Pucón (Xile), del 21 d’agost al 3 de setembre.
 
Després de dos setmanes d’entrenaments al sud del país, el 5 de setembre posaran rumb a Argentina per disputar la primera Copa del Món de la temporada, a l’estació d’esquí de Bariloche que es disputarà del 8 a 10 de setembre.
 
L’equip format pels tres riders ha realitzat ja entrenaments de pretemporada a Suïssa on la RFEDI té un centre d’entrenament denominat Casa d’Espanya al glaciar de Saas Fee. L’actual entrenador cap de l’equip de SBX, l’italià Simone Malusa, ha explicat que esperen “trobar condicions òptimes per poder realitzar bons entrenaments de qualitat en condicions de neu hivernals, amb un bon circuit i amb equips de primer nivell. Utilitzarem aquests dies per finalitzar el canvi de tècnica i posicionament sobre la taula, per tal que a la tardor podem concentrar-nos amb els detalls¨.
 
Les primeres Copes del Món FIS de la temporada, dos proves individuals SBX del màxim circuit mundial d’aquesta modalitat, es disputaran el 9 i 10 de setembre. Malusa ha explicat que “cap equip estarà preparat al 100% per aquestes dos carreres al setembre. De fet, tampoc seria correcte estar allà encara en pretemporada llestos al 100%. L’entrenament abans d’aquestes dos carreres tindrà com objectiu les competicions previstes en el pròxim hivern i a nivell de resultats a Argentina buscarem estar dins el top 16 de riders, sense córrer masses riscs"
 
Malusa ha comentat que ha vist, durant els entrenaments a Suïssa, a Lucas i Laro molt motivats de cara a la nova temporada i físicament entrenant molt bé. Regino encara no ha pogut trepitjar neu i s’està recuperant d’una lesió a l’espatlla, però està també amb moltes ganes.
 
Respecte als JJOO de PyeongChang que es disputaran del 8 al 25 de febrer de 2018 Malusa ha deixat clar “són un objectiu esportiu prioritari, però no està constantment sobre la taula. Anem treballant dia a dia i encara ens queden molts entrenaments de per mig per millorar i aconseguir la forma òptima. Ho parlem molt més entre els tècnics de neu i preparadors físics que amb els esportistes.”
 
Meet&Greet amb Movistar a Argentina
 
El dimecres 6 de setembre, Movistar, patrocinador de RFEDI, organitzarà a Bariloche una trobada de Lucas Eguibar, Regino Hernández i Laro Herrero amb un grup d’aficionats al snowboard. L’objectiu serà promocionar els esports d’hivern i permetre viure als clients Movistar una experiència única amb tres dels millor esportistes d’hivern espanyols del moment.
 
Jocs Olímpics i copa del Món FIS
 
El calendari dels esportistes de SBX de la RFEDI serà molt intens. Està marcat pels JJOO de PyeongChang 2018 (Corea del Sud), que es disputen del 9 al 25 de febrer amb la prova de Snowboard Cross el dia 15.
 
Pel que fa  a la Copa del Món FIS de SBX, destaca la prova que es realitzarà a l’estació de La Molina, propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que serà seu de la màxima prova del Circ Blanc de SBX per sisena vegada des de 2009. A més, serà justament la primera prova dels JJOO amb l’expectació que despertarà tenir els campions olímpics als Pirineus.
 
Calendari Copes del Món FIS 2017-2018:

2017

8-10/9   Cerro Catedral-Bariloche-Argentina       2xSBX
12-13/12           Val Thorens- França                 SBX
15-17/12           Montafon- Àustria                     SBX+BXT
21-22/12           Cervinia- Itàlia                          SBX

2018
19-21/1             Erzurum- Turquía                      SBX+BXT
26-28/1             Bansko- Bulgària                      SBX
2-4/2                Feldberg- Alemanya                  2xSBX
2-3/3                La Molina-España                     SBX
10-11/3             Moscou - Rússia                                  SBX+BXT
16-18/3             Veysonnaz- Suïssa                   SBX+BTX

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny