Notícia

La Molina rep un 17% més de visitants des de l’inici de la temporada d’estiu

L'estació es consolida com a un referent per gaudir de l'alta muntanya a l'estiu amb una gran varietat d'activitats

L'àmplia oferta d'activitats d'estiu a La Molina augmenta el nombre de visitants que s'hi senten atrets
L'àmplia oferta d'activitats d'estiu a La Molina augmenta el nombre de visitants que s'hi senten atrets Autor/a: FGC
L’estació de La Molina ha rebut, des de l’inici de la temporada d’estiu, 31.637 visitants, el que representa un augment del 17% respecte a la temporada anterior. Les bones dades demostren l’interès de les activitats d’estiu de les estacions d’FGC i la bona recepció que han tingut les novetats d’enguany.


L’estació de La Molina ha rebut des de l’inici de la temporada d’estiu, un 17% més de visitants. En el mateix període de l’any passat, havien visitat La Molina, 27.034 persones, mentre que aquest any han estat prop de 31.637. Aquest increment es distribueix en: usuaris del telecabina (14.127), Bike Park (6.526) i usuaris de la resta d’activitats de lleure en família i d’aventura de l’estació (10.984). Amb aquestes dades es demostra l’interès que desperten les activitats d’estiu que organitza l’estació per a famílies i grups d’amics. La tendència respecte l’any passat denota la bona recepció que han tingut les novetats d’enguany, sumades a les activitats que ofereix La Molina any rere any.

La Molina representa, així, l’aposta d’FGC per a la realització d’activitats d’oci, entreteniment i esport a les estacions durant la temporada d’estiu. Els packs per a famílies i grups d’amics faciliten la possibilitat de gaudir d’un dia a l’alta muntanya amb tots els serveis i les comoditats que també s’ofereixen a l’hivern. La desestacionalització de les estacions amb la diversificació i increment d’activitats que aquest any s’ofereixen està adquirint una gran rebuda pels usuaris, i les dades així ho mostren.

Novetats d’aquesta temporada d’estiu a La Molina

La Molina és tot un referent durant els mesos d’estiu, posant a l’abast dels usuaris tot un seguit de propostes outdoor per fer amb la família o grup d’amics. Durant la temporada d’estiu, els visitants gaudeixen de totes les novetats dissenyades per a gaudir de l’alta muntanya també en períodes d’estiu.

Bike Park

La nova zona de Cap de Comella, dóna més longitud als circuits Moli i Lina, que es van estrenar la temporada passada. Amb aquesta nova àrea s’hi han sumat 2 circuits més, un de dificultat intermèdia que farà l’enllaç entre la zona de Cap de Comella i la zona de la Tosa; i l’altre de dificultat baixa. Una ampliació que ha donat molt de si i que farà gaudir molt del Bike Park.

Forfet activitats “La Molina Non Stop”

L’estació ha posat a l’abast dels usuaris un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bike Park, Tubbing, zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, frisbee-golf, circuit de fauna, piscina climatitzada, tenis i fitness. Un forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

Frisbee (Disc golf):
Esport molt popular als Estats Units. Circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut. Està ubicat a la zona del llac de La Molina.

HoverBoard Kart by Altitud Extreme:
Un enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults, ubicat al pàrquing del Telecabina La Molina. Per gaudir en família és un entreteniment que combina l’habilitat per a la conducció mentre es gaudeix del paisatge. 

Més informació a: http://www.lamolina.cat/estiu/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny