Notícia

Vallter 2000 acull fins a 200 ciclistes de la cursa Ripoll-Vallter

El 23è Memorial Fermí Pujol va tenir com a guanyador David Fernández

Vallter 2000 acull fins a 200 ciclistes de la cursa Ripoll-Vallter. Imatge d'arxiu.
Vallter 2000 acull fins a 200 ciclistes de la cursa Ripoll-Vallter. Imatge d'arxiu.
Uns 200 ciclistes van participar en la cursa Ripoll - Vallter 2000 aquest passat dissabte. La prova, sota el nom de 64è Gran Premi Ripoll - 23è Memorial Fermí Pujol, va tenir el recorregut previst de 50 quilòmetres, tot i que per a algunes categories va disposar d'un circuit més curt. Els deu últims quilòmetres, abans d'arribar a Vallter, van estar protagonitzats per les fortes rampes de la carretera.

En els primers quilòmetres més planers, tal com informa el web de la Federació Catalana de Ciclisme, es van anar formant diferents grups, però cap a la part final l'andorrà David Fernández es va escapar en solitari i va guanyar la prova. El van seguir Tristan Cardew i Eduard Rodés, mentre que Mercè Pacios va entrar com a primera noia.

Abans de la cursa, que va sortir del pavelló de l'Avellaneda de Ripoll, es va fer un minut de silenci pels actes terroristes de fa pocs dies, tot agraint la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i Protecció Civil. En el lliurament de premis es va recordar a l'enyorat president Fermí Pujol.

Font: Nació Ripollés

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny