Notícia

Federació Andorrana d’esquí Alpí: Diferents estades dels equips femenins

Els equips femenins han realitzat les estades de preparació tant a Suïssa com a Xile

Els equips femenins han realitzat les estades a Saas Fee (Suïssa) i Xile
Els equips femenins han realitzat les estades a Saas Fee (Suïssa) i Xile Autor/a: Federació Andorrana d\'esquí Alpí
Els equips femenins acceleren en la seva preparació amb l’arribada imminent d’un nou curs de competició. Així, tant a Suïssa com a Xile hi ha activitat per part de les esquiadores de la FAE.

A Saas Fee (Suïssa) han estat dos grups de treball, per una part, el que forma Mireia Gutiérrez, i per l’altre l’equip B amb quatre joves.

Mireia Gutiérrez ha estat més temps que les joves a les pistes suïsses aprofitant les bones condicions. Ha esquiat nou dies, amb neu molt dura i fent el “treball tècnic necessari”, segons ha explicat l’entrenador Roger Vidosa. “Físicament la Mimi ha estat molt bé i estem molt contents”, ha dit el tècnic. El pròxim estatge de Gutiérrez serà indoor a Lituània, on marxarà el dia 24 de setembre per estar-s’hi quatre dies de preparació.

Per altra part, també a Saas Fee Laura Arnabat, Clàudia Mijares, Zoe Ramírez i Xènia Rodríguez han fet una estada, però més curta. Amb tot han completat cinc dies d’esquí amb perfectes condicions. Han treballat tres dies d’eslàlom i altres dos dies i mig de gegant (les sessions s’han repartit als matins). “Estem molt contents amb les quatre corredores perquè s’ho han treballat molt i han fet molt bona feina”, ha manifestat Vidosa. Ara aquest grup realitzarà treball físic i, a l’espera que nevi als Alps, tornaran a la neu al mes d’octubre per poder anar a la zona de Tignes a fer una nova estada de preparació.

Per altra part, l’equip femení format per Cande Moreno, Carmina Pallàs i Sissi Hinterreitner és a Xile amb el tècnic Simon Bastelica. L’estada es perllongarà les pròximes setmanes amb la intenció de completar bones sessions d’entrenaments tècnics i físics amb unes condicions de neu ideals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny