Notícia

Federació Andorrana d’esquí Alpí: Diferents estades dels equips femenins

Els equips femenins han realitzat les estades de preparació tant a Suïssa com a Xile

Els equips femenins han realitzat les estades a Saas Fee (Suïssa) i Xile
Els equips femenins han realitzat les estades a Saas Fee (Suïssa) i Xile Autor/a: Federació Andorrana d\'esquí Alpí
Els equips femenins acceleren en la seva preparació amb l’arribada imminent d’un nou curs de competició. Així, tant a Suïssa com a Xile hi ha activitat per part de les esquiadores de la FAE.

A Saas Fee (Suïssa) han estat dos grups de treball, per una part, el que forma Mireia Gutiérrez, i per l’altre l’equip B amb quatre joves.

Mireia Gutiérrez ha estat més temps que les joves a les pistes suïsses aprofitant les bones condicions. Ha esquiat nou dies, amb neu molt dura i fent el “treball tècnic necessari”, segons ha explicat l’entrenador Roger Vidosa. “Físicament la Mimi ha estat molt bé i estem molt contents”, ha dit el tècnic. El pròxim estatge de Gutiérrez serà indoor a Lituània, on marxarà el dia 24 de setembre per estar-s’hi quatre dies de preparació.

Per altra part, també a Saas Fee Laura Arnabat, Clàudia Mijares, Zoe Ramírez i Xènia Rodríguez han fet una estada, però més curta. Amb tot han completat cinc dies d’esquí amb perfectes condicions. Han treballat tres dies d’eslàlom i altres dos dies i mig de gegant (les sessions s’han repartit als matins). “Estem molt contents amb les quatre corredores perquè s’ho han treballat molt i han fet molt bona feina”, ha manifestat Vidosa. Ara aquest grup realitzarà treball físic i, a l’espera que nevi als Alps, tornaran a la neu al mes d’octubre per poder anar a la zona de Tignes a fer una nova estada de preparació.

Per altra part, l’equip femení format per Cande Moreno, Carmina Pallàs i Sissi Hinterreitner és a Xile amb el tècnic Simon Bastelica. L’estada es perllongarà les pròximes setmanes amb la intenció de completar bones sessions d’entrenaments tècnics i físics amb unes condicions de neu ideals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"El primer objectiu és ampliar Cerro Bayo cap al sector Provinciales"
Santiago Mazza Gerent de muntanya a Cerro Bayo

entrevista

Les més llegides

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat