Notícia

Martí Vigo: “M’agradaria classificar-me pels JJOO de PyeongChang’18”

Entrevista a Martí Vigo, membre de l'equip d'esquí de fons de la RFEDI.

Martí Vigo encara la nova temporada amb reptes i ganes de millorar.
Martí Vigo encara la nova temporada amb reptes i ganes de millorar. Autor/a: RFEDI
L’esquiador de Benasc Martí Vigo, membre de l’equip d’esquí de fons de la RFEDI per segon any consecutiu, afronta amb il·lusió el seu pas a la categoria sènior. Tot i que sap que serà un canvi important, espera obtenir bons resultats.
 
Entre els seus principals objectius destaca ser competitiu en Copa d’Europa i arribar en plena forma pels Mundials Sub-23a Kandersteg-Goms(Suïssa).


Pregunta – Com valores la temporada 16-17?
Martí Vigo – La temporada passada va ser molt satisfactòria, vaig complir amb tots els meus objectius marcats i em vaig trobar molt bé des del començament  fins al final de la temporada. El balanç és molt positiu.
 
Quins són els teus objectius per aquesta pretemporada? En quins aspectes t’agradaria millorar?
Aquesta temporada és la meva primera en la categoria sènior. Sé que serà difícil adaptar-me, però soc positiu i vull obtenir bons resultats. M’agradaria ser competitiu a la Copa d’Europa i classificar-me pels JJOO. Sóc conscient de que és molt difícil, però ho donaré tot per intentar-ho. Hi ha moltes coses per millorar, encara sóc jove i em falta experiència. He de millorar la força, la resistència i, sobretot, vull centrar-me i millorar mentalment.
 
Aquest  estiu, on estareu entrenant?
Aquest estiu la pretemporada entre físic i neu la farem a Stelvio (Italia), Serra Nevada, Mallorca i Ramsau (Àustria).
 
Amb els JJOO de PyeongChang a tocar, encares la nova temporada de forma diferent a les anteriors?
Sí, tinc moltes més ganes de millorar, estar a un bon nivell, ser competitiu i donar-ho tot per intentar classificar-me.
 
Quines metes esportives(resultats) t’has marcat pel 17-18?
Sempre és difícil marcar-te objectius, i més al canviar de categoria. M’agradaria ser competitiu en Copa d’Europa, potser Top 20 o Top 25. I també arribar en plena forma pels Mundials Sub-23. Tot i que l’objectiu estrella seria classificar-me pels JJOO.
 
Molt personal
 
Edat: 19 anys.
 
Club: ADHBenasque (Federació Aragonesa d’Esports d’Hivern).
 
Estudis
: Cursant Fisioteràpia.

Lloc de naixement i residencia: Sesué, (Vall de Benasc).
 
Què fas quan no entrenes? Principalment descansar, també m’agrada molt la fotografia i l’edició de vídeos i, per suposat, passar temps amb la família i els amics.
 
Una estació preferida: Llanos del Hospital sense cap dubte, casi la meva segona casa.
 
Patrocinadors: Els patrocinadors de la RFEDI són Movistar, Audi i AC-Hotels. Scott, Salomon, Suunto, KV+, Rudy Project, Ski skett són els meus patrocinadors personals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny