Notícia

Ax comença les obres per instal·lar dos nous telecadires a Campels

Els nous ginys de 4 places substitueixen el vell telecadira Savis de 2 places

Ax,telecadires,campels,savis
Ax comença les obres per instal·lar dos nous telecadires a Campels Autor/a: Ax3Domaines
Si tot va segons el previst, els dos telecadires hauran d'estar llestos per a aquesta mateixa temporada, que només és a 100 dies d'iniciar-se. Els dos nous telecadires s'ubiquen al sector Campels i substitueixen els mítics Savis I i Savis II amb la peculiar estació intermèdia. De moment han començat les obres de desforestació i moviments de terres. A finals de març d'aquest any la direcció de l'estació va anunciar, per mitjà de Jacques Murat, el seu director comercial, que la instal·lació es faria aquest mateix estiu de 2017. El cert però és que les obres han començat a final d'estiu i, per si de cas, els vells savis I i II de dues places continuaran al seu lloc, per si els terminis de finalització d'obres no s'acaben abans de les primeres nevades.

Els dos remuntadors nous són de pinça fixa i de 4 places i la seva base de sortida s'instal·larà en una cota més baixa que els actuals biplaça, permetent crear tres noves pistes (amb la corresponent innivació) i a la vegada oferir més desnivell i millor trànsit d'esquiadors al sector de Campels.

Una altra inversió important per a la temporada 2019-20 està projectada en aquesta estació amb un desembragable de 6 places per a substituir el lent triplaçaRébenty.

Un cop oberts els dos nous telecadires i el dessembragable previst per a 2019-20 el proper pas serà el nou telecabina o telefèric amb sortida des de Mérens-les-Vails, un giny que permetrà retallarà en 7 minuts la distància entre la boca nord del túnel de Puymorens i l'entrada a l'estació.
Tot plegat, els dos nous telecadires de 4 places, el desembragable de 6 i el telefèric faran pujar la factura de la inversió a més de 24 milions d'euros.

Més informació a: stationsdeski.net

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny