Notícia

La Molina comença amb els horaris de tardor a partir del dia 11

A partir de l'11 de setembre i fins el 15 d'octubre

bike-park,La Molina
La Molina comença amb els horaris de tardor a partir del dia 11. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Fins el proper dia 11 de setembre l’estació de muntanya obrirà al 100% les seves activitats i serveis de forma ininterrompuda, però a partir d’aquella data i com cada any, es procedirà a l’obertura del Centre d’Activitats i La Molina Bike Park els caps de setmana i els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre). El dia 15 d’octubre serà el darrer dia d’obertura de l’estació ja fins a la propera temporada d’hivern 17-18.


Els remuntadors TSD Cap de Comella i Telecabina Alp 2500 estaran oberts tots els caps de setmana setembre i fins al 15 d’octubre. Obertura especial els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre).

El centre de lloguer de Material i Botiga Bike Park, obrirà les mateixes esmentades anteriorment: tots els caps de setmana setembre i fins al 15 d’octubre. Obertura especial els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre).

Els restaurants que es mantindran oberts seran El Bosc i Alabaus, mentre que el Restaurant Costa Rasa romandrà tancat a partir del 3 de setembre i el  Xiringuito el Llac ho farà l’11 de setembre

El Refugi del Niu d’Àliga resta obert els 365 dies de l’any sense interrupció.
 
CENTRE D’ACTIVITATS i LA MOLINA BIKE PARK
 
Les ativitats zona Llac (barques, ponis, volley, jocs aigua, platja), Tennis i Piscina es mantindran obertes fins el dilluns 11 de setembre.
El Circuit descoberta de Fauna, quads, segaways, parc de jocs inflables, llits elàstics, jumping, tubbing i el Parc d'Aventura estaran oberts fins al 15 d'octubre. Aquest darrer, el Parc d'Aventures seguirà estan obert els caps de setmana.

La Molina Bike Park i els remuntadors de Comella i Telecabina estaran oberts fins al 15 d’octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Publicitat

Opinions

Més opinions
Publicitat

Entrevista

"El primer objectiu és ampliar Cerro Bayo cap al sector Provinciales"
Santiago Mazza Gerent de muntanya a Cerro Bayo

entrevista

Les més llegides

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat