Notícia

La Molina comença amb els horaris de tardor a partir del dia 11

A partir de l'11 de setembre i fins el 15 d'octubre

bike-park,La Molina
La Molina comença amb els horaris de tardor a partir del dia 11. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Fins el proper dia 11 de setembre l’estació de muntanya obrirà al 100% les seves activitats i serveis de forma ininterrompuda, però a partir d’aquella data i com cada any, es procedirà a l’obertura del Centre d’Activitats i La Molina Bike Park els caps de setmana i els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre). El dia 15 d’octubre serà el darrer dia d’obertura de l’estació ja fins a la propera temporada d’hivern 17-18.


Els remuntadors TSD Cap de Comella i Telecabina Alp 2500 estaran oberts tots els caps de setmana setembre i fins al 15 d’octubre. Obertura especial els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre).

El centre de lloguer de Material i Botiga Bike Park, obrirà les mateixes esmentades anteriorment: tots els caps de setmana setembre i fins al 15 d’octubre. Obertura especial els ponts de la Mercè (del 22 al 25 de setembre) i pel Pilar (del 12 al 15 d’octubre).

Els restaurants que es mantindran oberts seran El Bosc i Alabaus, mentre que el Restaurant Costa Rasa romandrà tancat a partir del 3 de setembre i el  Xiringuito el Llac ho farà l’11 de setembre

El Refugi del Niu d’Àliga resta obert els 365 dies de l’any sense interrupció.
 
CENTRE D’ACTIVITATS i LA MOLINA BIKE PARK
 
Les ativitats zona Llac (barques, ponis, volley, jocs aigua, platja), Tennis i Piscina es mantindran obertes fins el dilluns 11 de setembre.
El Circuit descoberta de Fauna, quads, segaways, parc de jocs inflables, llits elàstics, jumping, tubbing i el Parc d'Aventura estaran oberts fins al 15 d'octubre. Aquest darrer, el Parc d'Aventures seguirà estan obert els caps de setmana.

La Molina Bike Park i els remuntadors de Comella i Telecabina estaran oberts fins al 15 d’octubre.
Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista


Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat