Notícia

El Comitè Organitzador rep a la FIS per ultimar els detalls de les Finals de la Copa d’Europa 2018

Els tècnics de la FIS van ser a Grandvalira per tancar amb el Comitè Organitzador el programa oficial de l’esdeveniment esportiu i confirmar les opcions de sortida

El Comitè Organitzador rep a la FIS per ultimar els detalls de les Finals de la Copa d’Europa 2018. Pista Àliga de Grandvalira en una imatge d'arxiu.
El Comitè Organitzador rep a la FIS per ultimar els detalls de les Finals de la Copa d’Europa 2018. Pista Àliga de Grandvalira en una imatge d'arxiu. Autor/a: Grandvalira
El Comitè Organitzador rep a la FIS per ultimar els detalls tècnics i logístics de les Finals de la Copa d’Europa 2018. Un total de 70 corredors i 60 corredores competiran en les disciplines d’eslàlom, eslàlom gegant, descens i súper gegant a les pistes Avet i Àliga del 12 al 18 de març.


Grandvalira ja es prepara per acollir el proper mes de març les Finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí, l’avantsala de les Finals de la Copa del Món 2019. Un equip de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) format pels coordinadors dels circuits de Copa d’Europa masculí i femení, Peter Gerdol i Yanez Fleré van visitar ahir de la mà del director de cursa, Jordi Pujol i el director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carles Visa, les pistes Àliga (sector El Tarter) i Avet (sector Soldeu), els dos escenaris de competició que reuniran del 12 al 18 de març del 2018 un total de 70 corredors i 60 corredores. Els objectius de la visita dels tècnics de la FIS van ser tancar amb el Comitè Organitzador el programa oficial de l’esdeveniment esportiu, efectuar una nova inspecció dels dos traçats, confirmar les opcions de sortida i revisar els components de seguretat de les dues pistes, entre d’altres.

El programa oficial previst per a les Finals de la Copa d’Europa és el següent:

12 març: Entrenaments Descens Dones (Àliga)
13 març: Entrenaments Descens Dones (Àliga)
14 març: Descens Dones (Àliga) / Eslàlom Gegant Homes (Avet)
15 març: Súper-G Dones (Àliga) / Eslàlom Homes (Avet)
16 març: Eslàlom Gegant Dones (Avet) / Súper-G Homes (Àliga)
17 març: Eslàlom Dones (Avet) / Entrenaments Descens Homes (Àliga)
18 març: Descens Homes (Àliga)


És el tercer cop que Grandvalira rep unes finals de la Copa d’Europa. Cal recordar que en el camí transcorregut fins a les Finals de la Copa del Món 2019 l’estació ha acollit:

Copes d’Europa a la pista Avet: 2008, 2009, 2010, 2011 i 2013
Copa del Món femenina a l’Avet: 2012
Finals Copa d’Europa a l’Avet i l’Àliga: 2014
Finals Copa d’Europa a l’Àliga: 2015
Copa del Món femenina a l’Àliga: 2016

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots