Notícia

Més de 10.000 persones passen per l'Spartan Race a l'estació d'esquí de Grau Roig

La segona edició de la competició finalitza amb èxit de participants i de públic i acull, per primer cop al món, el Campionat d'Europa per equips

Spartan Race
Un grup de participants de la prova Hurricane Heat a l'estació d'esquí de Grau Roig Autor/a: L. M. (ANA)
L'Spartan Race 2017 ha finalitzat aquest diumenge al migdia amb èxit de participants i de públic. Segons els organitzadors i el comú d'Encamp, més de 10.000 persones han passat durant el cap de setmana per les muntanyes de Grau Roig, que han acollit les diferents modalitats de curses. Només dissabte, es van comptabilitzar fins a 3.300 vehicles.

Segons informa l'ANA (Agència de Notícies d'Andorra) no s'han hagut de lamentar incidències greus, més enllà d'algunes regirades de turmell i hipotèrmies, el més habitual en aquest tipus de curses d'alta muntanya, i encara més si tenim en compte el fred i la neu, que han acompanyat els participants durant tot el recorregut.

Durant aquests dos dies, Andorra ha concentrat esportistes d'Europa i de fora que participaven, per primer cop al món, en el Campionat d'Europa per equips, formats pels dos millors classificats masculins i femenins. Hi han participat un total de 8 països i el de la República Txeca ha estat el primer en creuar la línia d'arribada, seguit d'Eslovàquia i França. Si no hi ha cap entrebanc, el més probable és que l'any vinent, les muntanyes de Grau Roig tornin a ser escenari d'aquest esdeveniment.

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


10%


48%

29 vots