Notícia

Proposta de forfet conjunt per a les les estacions andorranes

La proposta del forfet conjunt ja fa setmanes que volta per andorra en forma de "globus sonda"

Proposta de forfet conjunt per a les les estacions andorranes. Pal, en una imatge d'arxiu.
Proposta de forfet conjunt per a les les estacions andorranes. Pal, en una imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord
La dissolució de Grandvalira podria fer que es potenciés un forfet conjunt de quatre o més dies per a totes les estacions andorranes. El ministre andorrà Francesc Camp té clar que malgrat el trencament de la marca se seguirà promocionant el país com a destí de neu. La proposta del forfet conjunt ja fa setmanes que volta per andorra en forma de "globus sonda", i així n'informa la ràdio televisió andorrana i altres mitjans de comunicació del país de forma més o menys periòdica, però de moment sense massa èxit.


Un cop assumit que la dissolució de Grandvalira és pràcticament inevitable, els esforços del ministeri de Turisme d'Andorra es concentren en com seguir potenciant el mercat de la neu a Andorra. Objectiu: que l'impacte pel trencament sigui el menor possible.

El ministre de Turisme afirma que caldrà estudiar "acuradament" la presència als mercats a nivell comercial i comunicatiu. Francesc Camp també planteja la possibilitat de potenciar un forfet conjunt que, sense ser de temporada, permeti esquiar a totes les estacions del país. Afirma que "encara s'ha d'estudiar" però que és una sortida "que haurem de tenir molt en compte perquè el client no ha de percebre que perd dominis esquiables o una garantia de trobar a Andorra el millor producte possible".

Camp explica que en cap cas seria incompatible amb els forfets diaris actuals ja que es dirigiria "a un públic determinat que s'hi està més dies". "Després, evidentment, cada estació pot tenir el seu forfet d'un o dos dues i posicionar-se en el seu mercat", ha afegit.

El titular de Turisme deixa clar que tant Andorra Turisme com Ski Andorra i les estacions continuaran promocionant l'oferta d'esquí a Andorra.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny