Notícia

Les estacions Grup FGC inicien la venda anticipada de forfets de temporada amb descomptes

Adquirir-los abans de l'1 de desembre implica un descompte del 20%

Les estacions Grup FGC inicien la venda anticipada de forfets de temporada amb descomptes. Imatge d'arxiu de Port Ainé
Les estacions Grup FGC inicien la venda anticipada de forfets de temporada amb descomptes. Imatge d'arxiu de Port Ainé Autor/a: www.sbesmag.com
Els Forfets de Temporada de les estacions d'esquí del Grup FGC ja estan a la venda a preus promocionals fins a un 20% de descompte per a compres realitzades fins a l’ 1 de desembre. A més, i en exclusiva durant el període del 18 de setembre al 1 d’octubre, la compra de forfets estarà especialment promocionada amb la campanya “early bird”, que premia als compradors més ràpids amb productes i serveis gratuïts a les estacions i descomptes especials en reserves hoteleres.


Seguint la mateixa política de l’any passat, per aquest hivern es reediten els forfets per territoris, distingint-se tres tipologies de producte:
 
Forfet de La Molina & Grup FGC

Vàlid per esquiar tota la temporada a totes les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé) i Tavascan. Amb aquest forfet es pot esquiar en 6 estacions d’esquí i 150km de pistes i el preu de sortida en promoció és de 494€. Amb això, el forfet és amortitzable en tan sols 13 dies d’esquí.

El Forfet de la Molina & Grup FGC també es comercialitza amb variants per tipus d’ús. Existeix el forfet vàlid per a dies Laborables (vàlids de dilluns a divendres), el de tota la temporada excepte els dissabtes, el de només diumenges i els familiars (amb descomptes a partir de la 3ª unitat comprada).

Forfet Ripollès – Vall de Núria i Vallter

Permeten esquiar tota la temporada a les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000 i inclouen un descompte exclusiu del 50% sobre el preu de venda del forfet de dia a les altres estacions del GrupFGC: La Molina, Espot i Port Ainé.
Esquiar tot l’hivern a les dues estacions ripolleses està a l’abast dels usuaris des de tan sols 320€ (en promoció) i en aquest cas, el producte és amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí!

Forfet SkiPallars – Espot, Port Ainé i Tavascan

Permet esquiar tota la temporada a les estacions de Espot, Port Ainé i Tavascan amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000
Les tres estacions pallareses que conformen el domini Skipallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) treuen el seu forfet conjunt per 360€ en promoció, amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí!
 
Les estacions d’FGC donen la benvinguda a les famílies

Així mateix, es manté la divisió en franges d’edat per als forfets per tal d’adaptar aquests a les necessitats concretes.
Enguany, la franja “júnior” de La Molina engloba dels 17 als 25 anys i la dels infants va dels 7 als 16 anys. A la resta d’estacions aquestes franges apliquen respectivament dels 15 als 25 anys i dels 7 als 14.

Per altra banda, els Forfets familiars inclouen descomptes de fins al 20% per aquelles compres familiars a partir de 3 unitats de Forfets. També inclouen descomptes creixents en funció del nombre d’unitats comprades.
Amb tot això, el Grup FGC té la voluntat de fer més accessible l’esquí a les famílies.
 
Compra anticipada fins l'1 d'octubre amb més premis i descomptes

Descomptes, promocions i regals a cada estació per als Early Bird: anticipar la compra té premi!
Tots els compradors de Forfets de Temporada de les estacions del Grup FGC gaudiran de descomptes en serveis o activitats a les estacions del Grup FGC.

Destaquen entre els avantatges comuns la possibilitat d’esquiar a les sis estacions de la Mancomunitat d’estacions d’esquí de fons catalanes Tot Nòrdic, la gratuïtat en els bitllets del Tren Cremallera de Vall de Núria i Montserrat fins al proper 1 de novembre i la possibilitat de gaudir d’un descompte del 20% en la contractació d’estades “vostre gust” o pack d’esquí al Hotel Vall de Núria, en reserves per estades realitzades entre el 5 de desembre de 2017 i el 28 de març de 2018.

A més, es podran gaudir els descomptes en lloguer de material, classes d’esquí, cursos, activitats, serveis de restauració, etc. Hi ha nombrosos avantatges i cada forfet compta amb els seus específics, a més de regals exclusius pels compradors online que aprofitin la promoció early bird, amb data de finalització 1 d’octubre de 2017. Sent les següents:

Vall de Núria: A més dels avantatges anteriorment mencionats, així mateix es farà entrega d’un val per un bitllet de cremallera més forfet per una persona.

Espot i Port Ainé: Donaran l’oportunitat d’escollir entre un forfet de dia o dues entrades individuals als seus parc lúdics durant la temporada 2017-2018.

Vallter 2000: Oferirà un forfet d’esquí d’un dia.

La Molina: Regalarà, als 20 primers compradors, una consigna gratuïta per tota la temporada 2017-2018*

Es consideraran compradors aquelles persones que hagin complert la transacció amb confirmació a través de la botiga online de Turisme FGC. Al finalitzar el període de la promoció early bird, el dia 1 d’octubre de 2017 es comunicarà via mail la seva correcta participació a la promoció i l’entrega del pertinent regal.


*  Early bird La Molina Restringit a compres de mínim 3 forfets de Temporada en una única comanda d'usuari (exclosos forfets de menors del comptatge). La promoció aplica només a les compres online de producte a tarifa promocional de venda al públic, excloses tarifes de col·lectius.
aquí!

Més informació i compra online aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny