Notícia

Arriba +Kneu, la fira dels esports de neu i la muntanya

L'Associació Ski Arenys organitza aquesta fira temàtica sobre els esports de neu i el post-esquí

ssociació Ski Arenys,+Kneu,fira
Arriba +Kneu, la fira dels esports de neu i la muntanya Autor/a: +Kneu
Serà el 28 i 29 d'octubre a la plaça de l'església d'Arenys de Mar i es planteja com una evolució de la que va ser la 1a Fira de l'Après-Ski organitzada l'any passat per l'Associació Ski Arenys. Hi haurà exposició i venda de material, gastronomia, activitats après-ski i altres al·licients per escalfar motors quan falten poc més de 60 dies per a l'inici d'una nova temporada.


+Kneu és el nom i proposta d'una fira dels esports de neu i la muntanya que se celebrarà a finals d'octubre a Arenys de Mar. Després de l'èxit que l'any passat va aconseguir la primera fira de l'Après-ski, també organitzada per l'Associació Skí Arenys, ara arriba l'evolució de l'esdeveniment de fa un any, però ho fa de forma més àmplia i completa. A més, ho fa amb perspectives de créixer en visitants i expositors, vist el cartell encara no tancat ni definitiu de la fira.

La fira se celebrarà a la plaça de l'església i comptarà amb diverses zones d'activitats, entre les quals un espai per al show-cooking en directe, amb cuina i gastronomia típica de muntanya, skí-bar, espai Après-ski, una carpa de tallers, espai per al relax i la gastronomia, zona d'inflables i, en el centre de tot, una carpa per als expositors de material, equips i estacions d'esquí, entre altres propostes relacionades amb el sector.

La fira és patrocinada per Freskibo i compta amb la col·laboració de Jonny's Discoteca, Btakora, Master's London Gin, PopMobile, Scheppes, Ajuntament d'Arenys de Mar, l'Associació de Voluntaris d'Arenys de Munt, Open Sports Cafè i l'Amic del Pescador  i Diaridelaneu.cat com a mitjà de comunicació de l'esdeveniment.

Trobareu més informació de l'esdeveniment en els propers dies a Diaridelaneu.cat i a la web oficial de la fira www.meskneu.cat o a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/skiarenys

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny