Notícia

Masella ja s'apropa al 90% de pistes innivades

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'innivació de la pista Pou de la neu

Masella,Pou de la neu
Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'innivació de la pista Pou de la neu Autor/a: Albert Rota
Arribar al 100% de pistes amb instal·lació de neu produïda: aquest és l'objectiu, a mitjà termini, que es proposa Masella. Aquesta setmana s'han iniciat les obres per instal·lar neu produïda a la pista del Pou de la neu, un traçat de dificultat negra amb qualificació d'un diamant, molt valorat pels esquiadors habituals de l'estació.

Un cop s'enllesteixi la instal·lació, en la qual es treballa a contrarellotge, Masella ja tindrà innivat el 90% de pistes del seu sector oest, ja que només quedarà pendent la innivació de la pista Cometa, Serrat, i Estadi superior, a banda de pistes com Extrema, Fonda i El Tub, de dificultat negra i que en cap cas són de les que més densitat d'esquiadors reben.

Pel que fa al seu sector central i est el nombre de pistes que no disposaran d'innivació és molt minoritari i només quedaran pendents de rebre suport de neu produïda pistes com la "S", la Cresta, Isolada, Paradís, Els Amics i Sargantana. Tot plegat farà que Masella, aquesta temporada vinent, ja s'apropi al 90% de pistes amb garantia de neu.

Cal recordar que Masella va ser una de les estacions d'esquí més tardanes en incorporar la tecnologia de la neu produïda, en concret l'any 1994. Avui dia, però, ja és la 3a estació del Pirineu amb 574 unitats de producció i 53 quilòmetres de pistes innivades. I en continua sumant any rere any.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny