Notícia

Comença la temporada 2017-18 a Tignes: dissabte s'obre la glacera

L'obertura de la Grande Motte permetrà oferir 20 quilòmetres de pistes per sobre dels 3.000 metres

glacera,Tignes,grande motte
Comença la temporada 2017-18 a Tignes: dissabte s'obre la glacera Autor/a: Tignes
No ha estat un estiu fàcil ni bo per a l'esquí a les glaceres dels Alps. Les onades de calor del juliol van deixar molt malmeses les pistes, i gairebé totes es van veure abocades al tancament precipitat, o sigui, abans del que tenien previst. Ara però, després d'un setembre fred i més generós en neu en cotes altes als Alps, les glaceres tornen a obrir. Tignes ho farà dissabte.


Ho han anunciat pel web oficial de l'estació i ho acaben de confirmar via xarxes socials: Tignes obre dissabte 30 de setembre la glacera. Després d'estar tancada des d'inicis d'agost, la glacera s'obre a l'esquí aquest dissabte 30 de setembre i ja servirà com a tret de sortida oficial de la temporada 2017-18.
Amb l'obertura de la glacera es dóna per iniciada la temporada d'esquí de tardor a França i, si la meteorologia ho permet l'estació té previst continuar amb l'obertura progressiva de més pistes inferiors a la glacera per finalment unir el domini de Tignes al de Val d'Isère pel 25 de novembre.

L'obertura de la Grande Motte permetrà oferir 20 quilòmetres de pistes per sobre dels 3.000 metres, segons informa el web de l'estació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny