Notícia

Més canons de baixa pressió per Els Angles

Fins la temporada passada disposava de 363 canons i era la 9a estació del Pirineu en unitats de producció

TF10,Les Angles,Els Angles
Més canons de baixa pressió per Els Angles Autor/a: Les Angles
Els Angles (Les Angles com a nom comercial en francès) és la 9a estació del Pirineu en unitats de producció de neu. Fins l'any passat disposava de 363 canons i 46,4 quilòmetres innivades però tot apunta al fet que aquest any s'incrementarà el nombre de canons. I com la seva veïna Font Romeu i la majoria d'estacions d'esquí del Pirineu, l'aposta és pels de baixa pressió.


Els Angles s'ha convertit en un dels referents del Pirineu en la instal·lació d'equips per a producció de neu. Fins a 363 unitats que garanteixen gairebé 50 quilòmetres de pistes, part de les quals amb el repte de ser d'orientació sud, com el famós Mur Mermet. Aquesta setmana l'estació del Capcir ha anunciat a les seves xarxes socials que incorpora un mínim de 5 nous canons de baixa pressió, amb l'objectiu de reforçar i ampliar la neu produïda a la pista Laret que, de fet, ja disposa d'aquesta tecnologia però amb unitats d'alta pressió.

Aposta pel TechnoalpineTF 10

Els canons que incorpora Els Angles són el model TechnoalpineTF10, que tenen una vida de producció estimada de fins a 20 anys, permeten la fabricació de fins a 80 m³ de neu per hora amb temperatures de fins a -8 °C i un cost en energia de 3,5 a 5 euros per cada m³ d'aigua.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial