Notícia

Grandvalira posa a la venda el forfet de temporada amb avantatges

Per la compra anticipada s'obté un 20% de descompte i més 40 avantatges i descomptes especials fora d’estació

Grandvalira,Andorra,monitora,professora,nens
Amb el passi de temporada de Grandvalira s'obtè un 10% de descompte en serveis com l'escola Autor/a: Grandvalira
Grandvalira posa a la venda el forfet de temporada amb l’oferta en km esquiables i servei més competitiva dels Pirineus. Els Grandvalira Fanatics tindran accés lliure a 128 dies d’esquí amb 19 caps de setmana, sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. Els usuaris més fidels poden gaudir de descomptes amb la compra anticipada fins el 20 de desembre amb un ventall de més de 40 avantatges.


Grandvalira ha posat a la venda el Forfet de Temporada Grandvalira Fanatics 2017-18, que ja es pot adquirir a través de la pàgina web https://www.grandvalira.com/ca/forfet-de-temporada i a l’estand de Grandvalira al Centre Comercial Illa Carlemany (Escaldes-Engordany). La campanya de neu 2017-18 donarà el seu tret de sortida el 2 de desembre i finalitzarà el 8 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Enguany, el Forfet de Temporada permet l’accés lliure a la totalitat del domini durant 128 dies, amb 19 caps de setmana, per un preu de 620 euros. El preu promocional (620 €) estarà disponible fins el 20 de desembre per a les vendes a través del web de Grandvalira i a les taquilles de l’estació (no residents). A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 793 €, la mateixa tarifa que en la temporada anterior. La compra anticipada del passi de temporada permet que el forfet s’amortitzi en la 13a jornada d’esquí.
 
Grandvalira es converteix en l’estació més competitiva dels Pirineus pel que fa a quilòmetres esquiables i a oferta de serveis complementaris. En total, 210 km de pistes als que cal sumar les extensions esquiables de les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam, accessibles de manera il·limitada amb el Forfet de Temporada del domini més gran del sud d’Europa, així com a les estacions de Verbier, a Suïssa, i Kiroro, al Japó, accessibles durant 5 dies amb el Forfet de Temporada Grandvalira Fanatics. El domini pirinenc continua apostant fermament per un alt volum d’inversió que es tradueix en la millora de les seves infraestructures així com de les seves pistes i l’experiència i servei d’atenció al client.
 
Preu promocional per a tothom

L’estació torna a aplicar varietat de descomptes avantatjosos a tots els membres de la família. Així, els júniors (de 12 a 17 anys) podran adquirir el Forfet de Temporada per 570 € i els nens (de 6 a 11 anys) per 450 €. El descompte també s’aplica a les modalitats de dilluns a divendres (500 € adults, 440 € júniors i 350€ nens). D’altra banda, els sèniors amb edats compreses entre els 65 i els 69 anys podran adquirir el Forfet de Temporada per un preu promocional de 240€ fins el 20 de desembre, i els menors de 6 anys (Forfet Baby) i els majors de 70 anys (Senior Gold) continuaran gaudint de l’accés gratuït a tota l’estació.
 
Els residents a Andorra, també es beneficien de preus especials i podran fer-se amb el Forfet de Temporada per un preu reduït de 295 €. Els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat podran gaudir enguany de la totalitat del domini per un preu especial de 235 €  respectivament. Pel que fa als empadronats a les comarques de proximitat de la Cerdanya i l’Alt Urgell, ho faran per un preu de 570 € (adults), 535 € (júniors) i 420 € (nens).
 
Una altra oportunitat per adquirir el forfet de temporada és a la nova edició de la Fira d’Andorra la Vella que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre. Durant aquests dies l’estand de Illa Carlemany romandrà tancat. 
 
Finalment, el domini segueix oferint altres modalitats de Forfets amb preus reduïts com el de Freestyle, que dóna accés a tots els snowparks per un preu de 340€, i el forfet de vianant amb un cost de 140€.
 
Avantatges per a tots els Grandvalira Fanatics

Comprant el Forfet de Temporada els esquiadors es podran beneficiar dels següents avantatges exclusius:
• 5% de descompte per renovació
• Descomptes especials per a famílies i amics fins el 20 de desembre
• Un 10% de descompte en tots els serveis d’estació
• Més de 40 avantatges i descomptes especials fora d’estació
• 1 Forfet de dia per convidar a un amic

Amb la compra anticipada del Forfet de Temporada els usuaris podran gaudir de:
• Preu promocional (més del 20% de descompte) fins al 20 de desembre 2017
• Facilitat de pagament: pagament fraccionat sense interessos fins a l'1 de desembre 2017
• Garantia d’esquí
• Per a la compra d’un Forfet de Temporada Infant (6-11anys) 2017-18, Grandvalira fa un obsequi (fins a exhaurir existències).
I per aquells usuaris que comprin el Forfet online fins el 20 de desembre i que hagin recomanat un client nou, Grandvalira aplicarà 25€ d’estalvi (Més informació www.grandvalira.com) .
Cal destacar la possibilitat de fer servir la firma electrònica en el procés de compra online.
  
Més informació al web:  http://www.grandvalira.com/ca/forfet-temporada
Forfets disponibles a: https://fanatics.grandvalira.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny