Notícia

Arcalís comença a instal·lar el nou teleesquí Els Orris

El teleesquí té un cost de prop de 250.000 euros i forma del pla director d'Arcalís

Els orris,La Coma,Arcalis,Vallnord
Arcalís comença a instal·lar el nou teleesquí Els Orris Autor/a: Captura de pantalla
Tot i que a contrarellotge les estacions continuen treballant per tenir-ho tot a punt de cara a l'obertura de pistes prevista per a finals de novembre o inicis de desembre. Arcalís és una d'aquestes estacions que treballen íntensaments aquests dies i aquesta setmana ha començat amb la instal·lació del nou teleesquí d'Els Orris, al sector de La Coma.


El teleesquí d'Els Orris forma part del pla d'inversions que s'inclouen dins el pla director d'Arcalís i ja serà operatiu aquesta temporada d'hivern. Les obres de construcció del nou teleesquí a la zona de la Coma es van començar a finals de setembre i continuaran en les setmanes vinents. Ahir Arcalís va anunciar via xarxes socials de la instal·lació de l'estació motriu i, si tot va bé, la setmana vinent ja s'instal·larà el cable. Amb aquest nou giny mecànic Arcalís podrà oferir una zona de debutants al sector de La Coma que podrà donar servei -i amb aquesta finalitat s'ha projectat- quan a la part baixa de l'estació hi hagi poca neu, circumstància que es pot donar en el tram més inicial de la temporada.

El teleesquí, que ha costat prop de 250.000 euros, forma part d'un total de 450.000 euros d'inversió per a la temporada 2017-18. El restant s'ha destinat a millores en producció de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny