Notícia

Masella comença a lluir el logotip del 50 aniversari

S'ha començat a difondre el logotip commemoratiu i a preparar diferents esdeveniments per a la celebració

Masella,50 aniversari
Masella comença a lluir el logotip del 50 aniversari Autor/a: Masella
A menys de 60 dies per començar la temporada de neu 2017-2018 Masella es prepara per a celebrar els seus 50 anys. L'estació d'Alp, Das i Urús ja ha començat a difondre el nou logotip commemoratiu al web i a les extensions de Twitter i facebook, a més de preparar diferents esdeveniments per a la celebració.

És en aquest sentit que ja el passat hivern la direcció de l'estació va fer una crida als clients habituals o esporàdics de l'estació per facilitar material gràfic (fotografies, vídeos, retalls de premsa, etc.) que consideressin que era material d'interès per tal de facilitar-ne una còpia o l'original a l'estació, amb el compromís de retornar-lo un cop documentat. Amb tot el material recopilat, siguin fotografies en blanc i negre, o d'altres més actuals, entraran en els concursos i accions diverses que s'organitzaran a Masella amb motiu d'aquest esdeveniment.

De moment no han trascendit més detalls dels actes o esdeveniments que prepara l'estació per a celebrar els 50 anys, però cal imaginar que n'hi haurà al llarg de la temporada. I ben segur que hi haurà sorpreses.

Els interessats en participar a l'aniversari aportant material gràfic poden posar-se en contacte amb l'estació pel correu que han posat a disposició per aquest tema via 50anys@masella.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny