Notícia

Pas Grau Internacional podria desenvolupar noves estacions d'esquí a l'Azerbaidjan

La divisió internacional de Saetde ja s’encarrega des del 2012 de la gestió de l’estació d’esquí de Shahdag

Shahdag Mountain Resort
PGI Management treballa a l'Azerbaidjan gestionant l'estació d'esquí de Shahdag Autor/a: Shahdag Mountain Resort
El govern d’Azerbaidjan ha encomanat a Pas Grau Internacional el desenvolupament de dues zones turístiques del país, previsiblement amb l'objectiu de crear noves destinacions per al turisme de neu i muntanya, i és que la societat andorrana està especialitzada en la creació, projecció i gestió d'estacions d'esquí.


PGI Management i el Ministeri de Cultura i Turisme de l'Azerbaidjan han signat un acord per a la realització del desenvolupament del pla regional de les zones turístiques de Quba i Qusar, a l'Azerbaidjan, i així ho anuncia l'empresa andorrana en el seu apartat de notícies.

Tot i que en cap cas s'especifica que el projecte passi necessàriament per crear estacions d'esquí en aquestes dues regions, és evident que PGI és una empresa que està especialitzada en el món de la neu i de l'esquí en concret. El cas és que l'objectiu d'aquest pla de desenvolupament turístic passa per generar prosperitat en el sector turístic, creant nous llocs de treball, oportunitats de negoci, generant alt impacte econòmic i social.

De fet, ja des de 2012 que PGI Management treballa a l'Azerbaidjan, gestionant l'estació d'esquí de Shahdag i els seus hotels, convertint-se en un actiu estratègic tant a nivell regional com nacional. L'equip de PGI ha participat en totes les fases de desenvolupament de destinacions turístiques i resorts: conceptualització i disseny, construcció i operacions. El coneixement de les tendències turístiques i l'experiència de PGI com a operador internacional de resorts de muntanya és el que els permet crear productes innovadors i esdevenir una bona garantia d'èxit.
Publicitat
Publicitat

Entrevista


Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat