Notícia

Així avancen les obres de la plataforma de Soldeu

La plataforma de Soldeu quedarà enllestida just per a la Copa del Món

plataforma,soldeu,grandvalira
Així avancen les obres de la plataforma de Soldeu, en una imatge captada aquest dilluns Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les obres de la plataforma de Soldeu avancen a bon ritme, però compten amb poc marge de temps i un calendari massa ajustat. Segons els mitjans andorrans en alguns aspectes ja es va amb retard.

El cert però és que a principis d'octubre responsables de la Federació Andorrana d'Esquí van assistir a les reunions de la FIS i van explicar com van els preparatius a la pista Avet de cara a les finals de Copa d’Europa d’esquí alpí 2018, per a les quals no es compta amb la plataforma, però sí de cara a les finals de la Copa del Món 2019.

A la reunió, celebrada a Zurich (Suïssa) hi van assistir el president, Albert Coma, i el director tècnic, Carles Visa, a més dels representants de Grandvalira Ensisa (Conrad Blanch, David Hidalgo i Jordi Pujol) i de Grandvalira Saetde (Nadal Antor). Segons els representants andorrans la construcció de la plataforma evoluciona de forma adequada.

A la reunió, com ja va informar Diaridelaneu, es va designar la pista Avet com a candidata per rebre al 2021 la Copa del Món masculina en les seves disciplines tècniques, és a dir, eslàlom i gegant. La seva rival serà Bansko (Bulgària) i la decisió final sobre el calendari 2021 es decidirà durant el Congrés de la FIS de la pròxima primavera, que se celebrarà a Costa Navarino (Grècia).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny