Notícia

Així avancen les obres de la plataforma de Soldeu

La plataforma de Soldeu quedarà enllestida just per a la Copa del Món

plataforma,soldeu,grandvalira
Així avancen les obres de la plataforma de Soldeu, en una imatge captada aquest dilluns Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les obres de la plataforma de Soldeu avancen a bon ritme, però compten amb poc marge de temps i un calendari massa ajustat. Segons els mitjans andorrans en alguns aspectes ja es va amb retard.

El cert però és que a principis d'octubre responsables de la Federació Andorrana d'Esquí van assistir a les reunions de la FIS i van explicar com van els preparatius a la pista Avet de cara a les finals de Copa d’Europa d’esquí alpí 2018, per a les quals no es compta amb la plataforma, però sí de cara a les finals de la Copa del Món 2019.

A la reunió, celebrada a Zurich (Suïssa) hi van assistir el president, Albert Coma, i el director tècnic, Carles Visa, a més dels representants de Grandvalira Ensisa (Conrad Blanch, David Hidalgo i Jordi Pujol) i de Grandvalira Saetde (Nadal Antor). Segons els representants andorrans la construcció de la plataforma evoluciona de forma adequada.

A la reunió, com ja va informar Diaridelaneu, es va designar la pista Avet com a candidata per rebre al 2021 la Copa del Món masculina en les seves disciplines tècniques, és a dir, eslàlom i gegant. La seva rival serà Bansko (Bulgària) i la decisió final sobre el calendari 2021 es decidirà durant el Congrés de la FIS de la pròxima primavera, que se celebrarà a Costa Navarino (Grècia).
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial