Notícia

Els Angles i Porté també anuncien data d'obertura

A menys de 50 dies per començar una nova temporada les estacions proposen dates per obrir pistes

portè-puymorens
Portè ha confirmat avui a Diaridelaneu.cat que la data d'obertura serà el 6 de desembre Autor/a: D
Continuen arribant anuncis de possibles data d'obertura a les estacions d'esquí. Ahir Les Angles ho va fer via xarxes socials i Porté ho ha confirmat avui.


Gairebé hem arribat a l'equador del mes d'octubre i sembla que hauria de començar a quedar enrere la calor i el bon temps, però no, encara no. Fins i tot ens arriben notícies del tancament de glaceres als Alps que per res fan pensar que una temporada d'hivern ja és a la cantonada, a menys de 50 dies. I malgrat tot, en aquest context de sequera i calor, el sector de la neu ja té els ulls posats en l'inici d'una nova temporada d'hivern i per això es van anunciant les dates d'obertura proposades per les estacions d'esquí del Pirineu.

Si fa 4 dies eren Baqueira, Boí-Taüll i Font Romeu, les primeres estacions en anunciar data d'obertura, avui és el torn dels Angles (Capcir) i de Portè-Puymorens (Alta Cerdanya). La primera va anunciar via Facebook que obrirà el pròxim 24 de novembre, o sigui, a menys de 50 dies. La segona estació ha confirmat avui a Diaridelaneu.cat que la data d'obertura, si les condicions ho permeten, serà el 6 de desembre.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial