Notícia

Els Angles i Porté també anuncien data d'obertura

A menys de 50 dies per començar una nova temporada les estacions proposen dates per obrir pistes

portè-puymorens
Portè ha confirmat avui a Diaridelaneu.cat que la data d'obertura serà el 6 de desembre Autor/a: D
Continuen arribant anuncis de possibles data d'obertura a les estacions d'esquí. Ahir Les Angles ho va fer via xarxes socials i Porté ho ha confirmat avui.


Gairebé hem arribat a l'equador del mes d'octubre i sembla que hauria de començar a quedar enrere la calor i el bon temps, però no, encara no. Fins i tot ens arriben notícies del tancament de glaceres als Alps que per res fan pensar que una temporada d'hivern ja és a la cantonada, a menys de 50 dies. I malgrat tot, en aquest context de sequera i calor, el sector de la neu ja té els ulls posats en l'inici d'una nova temporada d'hivern i per això es van anunciant les dates d'obertura proposades per les estacions d'esquí del Pirineu.

Si fa 4 dies eren Baqueira, Boí-Taüll i Font Romeu, les primeres estacions en anunciar data d'obertura, avui és el torn dels Angles (Capcir) i de Portè-Puymorens (Alta Cerdanya). La primera va anunciar via Facebook que obrirà el pròxim 24 de novembre, o sigui, a menys de 50 dies. La segona estació ha confirmat avui a Diaridelaneu.cat que la data d'obertura, si les condicions ho permeten, serà el 6 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny