Notícia

Les 6 novetats de Baqueira per a la temporada 2017-18

La inversió en trepitjaneus, millores i ampliació de la producció de neu i la gastronomia, entre alguns dels destacats

Baqueira
Les 6 novetats de Baqueira per a la temporada 2017-18 Autor/a: Baqueira
Baqueira Beret ha fet públic al seu web les novetats de l'estació per a aquesta temporada 2017-18, que ja és a menys de 50 dies per començar. L'estació aranesa i la seva extensió pallaresa encaren la temporada amb novetats destacables, com ara la remodelació integral de la cafeteria Bosc i altres qualitatives com l'ampliació del sistema de producció de neu i la millora de pistes.


Aquesta temporada oferirà 157 km esquiables, 152 km dels quals són de pistes senyalitzades i 5 km d'itineraris fora-pista, repartits entre la Val d'Aran i les Valls d'Àneu. Un ampli domini esquiable de 2.166 Ha., 35 remuntadors i una capacitat total de 60.114 persones / hora. A més, compten amb quatre restaurants temàtics a pistes. Us expliquem el que han fet aquest estiu a l'estació de cara a la nova temporada.

1 • Cafeteria Bosc (Baqueira 1800) totalment nova en continent i continguts

FreeFlow: Ara el client es trobarà aquesta cafeteria amb un espai ampli, acollidor i còmode. En aquest sentit s'ha dissenyat un "freeflow", espai de lliure circulació on veure i poder triar què s'ofereix amb total comoditat. Els canvis, evidentment, han portat a la desaparició del veterà self-service. La renovació no només afecta l'espai sinó també a l'oferta gastronòmica i l'aposta per la qualitat queda reflectida en l'arribada de propostes com les pizzes, les carns a la brasa i els plats del dia elaborats en una cuina que també guanya espai.

Millor accessibilitat a la terrassa: A l'entrada principal, ja coneguda que dóna al BaqueiraStore, se li suma un nou accés sota coberta per arribar directament als serveis o entrar a la cafeteria. De la mateixa manera, l'espai on es trobava la barra d'entrepans ha desaparegut i ara s'hi troba un ampli espai mirador on poder parar a prendre un refrigeri o menjar amb unes excel·lents vistes.

Ambient acollidor amb llar de foc: a la nova cafeteria Bosc, el client gaudirà d'un ambient ideal en un espai ampli amb taules i cadires de diferents alçades i fins i tot una acollidora zona amb llar de foc.  Per a qui prefereixi entrepans, crepes o gaufres, els trobarà en aquesta mateixa àrea gastronòmica.

2 • Inversió en trepitjaneus

Inversió en àrees que no es veuen, però que són diferenciadores per a l'estació. Aquesta temporada s'han substituït dues màquines trepitjaneu per altres dues noves, una d'elles equipada específicament per poder treballar a l'snowpark.

3 • Perfilat de pistes

Aquest estiu s'ha treballat especialment en pistes de Bonaigua i Baqueira per tal de facilitar el trepitjat de les màquines en cas de poca innivació, detalls que pot ser que l'esquiador no veu, però que són decisius perquè es trobi amb unes pistes en les millors condicions.
A la Cara Nord i Beret s'ha actuat sobre la pista Cara Nord eixamplant els llocs més estrets per facilitar l'accés als esquiadors de nivell intermedi. Al seu torn s'ha realitzat una petita diagonal, la nova pista Blanqueta, per connectar la part baixa del Tub Nere i els lloms orientats a cara nord i que tenen bona innivació ampliant l'àrea esquiable de la cara nord a la recerca d'aquests llocs en els quals s'assenta la neu de qualitat i en abundància.
També s'ha treballat a la zona de l'Snowpark de Beret i algunes pistes de Saumet, tot això sota la filosofia de facilitar el treball de les màquines, sobretot, a inici de temporada, moment en què els gruixos de neu solen ser més justos.

4 • Més i millor neu produïda

Lligat amb aquesta millora constant s'ha optimitzat el sistema de producció de neu de Baqueira i s'ha fet una extensió a l'àrea de Bonaigua . Aquesta optimització consisteix en el canvi dels innivadors, que adapten la seva producció a temperatures marginals, amb corbes de producció superiors i consums energètics molt inferiors.

Les extensions d'ampliació s'han fet per pal·liar les zones més exposades, per la seva orientació al sol, i especialment en hiverns de temperatures altes i de poca precipitació. En aquest sentit s'han adquirit cinc canons de baixa pressió i s'han canviat 196 "girafes o llances" de boca antiga per noves amb una major producció i menor consum energètic.
A la zona d'Argulls-Bonaigua s'han habilitat 23 preses per poder connectar els nous canons en diferents punts, segons les necessitats, i tres preses més a Baqueira 1.800.

5 • Revisió de ginys mecànics

De fet no és exactament una novetat, ja que la revisió dels telecadires segueix un calendari periòdic. Així doncs, com cada estiu, s'han dut a terme altres obres menors però necessàries per al funcionament de l'estació, com ara el manteniment dels remuntadors perquè tot estigui a punt per quan comenci la nova temporada.

6 • Central de reserves online i web amb millor usabilitat

I finalment, millora en el sistema de reserves de l'Agència de Viatges Baqueira Beret amb la instal·lació d'un nou programa que permet agilitzar i facilitar la reserves tant les que siguin telefòniques com les que es realitzen directament a través de la renovada web www.viajes.baqueira.es

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny