Notícia

A la venda el forfet conjunt de temporada per Vallnord i Grandvalira

El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre

El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre.
El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre.
Ski Andorra posa a la venda el forfet de temporada que agrupa les estacions d'esquí del Principat, coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella, els dies 27, 28 i 29 d'octubre. Així, com cada any, els esquiadors que ho desitgin podran adquirir el passi de la temporada hivernal amb un descompte del 5% si  la compra es fa durant els tres dies de l'esdeveniment.


Un any més, Ski Andorra serà present a la Fira d'Andorra per comercialitzar el forfet de temporada. Aquest forfet serveix per esquiar a totes les estacions d'esquí d'Andorra, Grandvalira i Vallnord, indistintament. Com és habitual, durant els tres dies de la Fira, els forfets tindran un descompte del 5%.
 
El preu per als no residents a Andorra, fins al 30 de novembre, serà de 780 euros per als adults, 336 euros per als adults de 65 a 69 anys, 640 per als júnior (12-17 anys), i 558 per als nens de 6 a 11 anys. A aquests preus cal restar el 5% de descompte si es compra durant la Fira. A partir de l'1 de desembre, les tarifes canvien.
 
Més beneficis comprant el forfet durant la Fira
 
Entre totes les persones que comprin el forfet de temporada de Ski Andorra, Grandvalira o Vallnord, durant la Fira d'Andorra la Vella, es sortejaran 10 premis. Sis persones seran recompensades amb el retorn dels diners del pagament del forfet i obtindran el d'Ski Andorra, vàlid per a totes les estacions. Els altres quatre premiats, gaudiran d'activitats a les estacions, vàlides per a dues persones.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny