Notícia

A la venda el forfet conjunt de temporada per Vallnord i Grandvalira

El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre

El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre.
El forfet d'Ski Andorra té un 5% de descompte si es compra a la Fira d'Andorra els dies 27, 28 i 29 d'octubre.
Ski Andorra posa a la venda el forfet de temporada que agrupa les estacions d'esquí del Principat, coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella, els dies 27, 28 i 29 d'octubre. Així, com cada any, els esquiadors que ho desitgin podran adquirir el passi de la temporada hivernal amb un descompte del 5% si  la compra es fa durant els tres dies de l'esdeveniment.


Un any més, Ski Andorra serà present a la Fira d'Andorra per comercialitzar el forfet de temporada. Aquest forfet serveix per esquiar a totes les estacions d'esquí d'Andorra, Grandvalira i Vallnord, indistintament. Com és habitual, durant els tres dies de la Fira, els forfets tindran un descompte del 5%.
 
El preu per als no residents a Andorra, fins al 30 de novembre, serà de 780 euros per als adults, 336 euros per als adults de 65 a 69 anys, 640 per als júnior (12-17 anys), i 558 per als nens de 6 a 11 anys. A aquests preus cal restar el 5% de descompte si es compra durant la Fira. A partir de l'1 de desembre, les tarifes canvien.
 
Més beneficis comprant el forfet durant la Fira
 
Entre totes les persones que comprin el forfet de temporada de Ski Andorra, Grandvalira o Vallnord, durant la Fira d'Andorra la Vella, es sortejaran 10 premis. Sis persones seran recompensades amb el retorn dels diners del pagament del forfet i obtindran el d'Ski Andorra, vàlid per a totes les estacions. Els altres quatre premiats, gaudiran d'activitats a les estacions, vàlides per a dues persones.
 
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial