Notícia

Tavascan posa a la venda els forfets de temporada amb descomptes

Totes les modalitats disponibles, esquí alpí, esquí nòrdic i clubs locals, tenen preus rebaixats

Tavascan posa a la venda els forfets de temporada amb descomptes. Imatge d'arxiu.
Tavascan posa a la venda els forfets de temporada amb descomptes. Imatge d'arxiu. Autor/a: Tavascant.net
A menys de 40 dies per començar la temporada de neu les estacions d'esquí catalanes activen les campanyes i promocions per a la venda anticipada de forfets. Tavascan n'és una d'elles.


Tavascan acaba de posar en funcionament a través del seu web la venda dels forfets de temporada en totes les modalitats disponibles: esquí alpí, esquí nòrdic i clubs locals. Les compres realitzades abans de l'inici de temporada permeten obtenir descomptes significatius, segons s'informa des d'avui al web de l'estació.

Passi de temporada esquí alpí

Pel passi de temporada d'esquí alpí els preus tarifats per compra abans del 30 de novembre queden en: adults a 151 € (preu amb el 20% de descompte disponible fins al 30 novembre 2017) o 189 € a partir de l'1 de desembre. Els infantils queden en 92 € (preu amb el 20% de descompte disponible fins al 30 novembre 2017) o 115 € (preu sense descompte) a partir de l'1 de desembre. A més la seva titularitat permet un 50% de descompte en el forfet de dia per a Espot i Port Ainé, accés gratuït amb raquetes a les pistes de nòrdic, 1 dia de raquetes gratuït (lloguer i accés a circuit per a una persona), 1 dia d'esquí nòrdic gratuït (lloguer i accés a circuit per a una persona), un 40% de descompte en el lloguer de material alpí i nòrdic i un 10% de descompte a l'escola d'esquí Tavascan

Forfet de temporada esquí nòrdic

En el cas de l'esquí Tot Nòrdic, que serveix per a les estacions d'esquí de fons del Pirineu català, els preus per adult queden en 96 € (preu amb el 20% de descompte disponible fins al 19 novembre 2017) o 120 € (preu sense descompte) si es compra a partir d'aquesta data. A més, s'inclou un forfet gratuït d'un dia per esquí alpí a La Molina, Núria, Vallter 2000, Espot i Portainé. També permet un 50% de descompte en forfet de dia a les estacions d'esquí nòrdic del Capcir, la Rabassa (AND) i Plateau de Beille i Chioula (França).

Forfet temporada modalitat Tavascan 1.0

I finalment hi ha el Forfet de temporada 1.0, destinat a familiars dels empadronats o empadronats de menys de 3 anys al municipi de Tavascan i als socis del Club d'Esquí de Tavascan, tot i que en aquest cas amb condicionants. Per exemple, els familiars han de ser socis del Club d'Esquí de Tavascan i els empadronats de menys de 3 anys poden esquiar de forma gratuïta a Tavascan però per accedir el descompte al grup FGC hauran de ser socis del Club. Els familiars dels empadronats i els socis del Club gaudiran d'un 30% de descompte. És a dir, de 189 € passem a 132 € en la modalitat adulta i de 115 € a 80 € en l'infantil i en la modalitat de 65 a 70 anys.
De 0 a 6 anys i de 70 anys endavant, el forfet de temporada té un cost de 15 €. També inclou els empadronats a la Vall de Cardós amb més de 3 anys d'empadronament que també hauran de fer-se socis del Club.
Entre els avantatges s'inclou un 50% de descompte en el forfet de dia per a Espot i Port Ainé, accés gratuït amb raquetes a les pistes de nòrdic, 1 dia de raquetes gratuït (lloguer i accés a circuit per una persona), un 40% de descompte en el lloguer de material alpí i nòrdic i avantatges en l'escola d'esquí Tavascan.

Més informació a: www.tavascan.net
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial