Notícia

Ski Andorra demana que el festiu setmanal dels monitors andorrans pugui ser flexible

Ski Andorra demana que el festiu setmanal dels monitors andorrans pugui ser flexible
Ski Andorra demana que el festiu setmanal dels monitors andorrans pugui ser flexible
Ski Andorra ha demanat flexibilitat a l'hora de gestionar el festiu setmanal dels monitors per facilitar la feina de treballadors i estacions. La patronal, a més, reitera que el sector s'hauria de regir per un codi de relacions laborals específic, segons informa Radio Televisió d'Andorra.


Els monitors d'esquí hauran de fer un dia de festa setmanal a partir d'aquesta temporada. La mesura no ha estat ben rebuda per part dels treballadors, que ho consideren injust. Ski Andorra, tot i no valorar-ho, entén que aquest fet pot provocar malestar al col·lectiu i demana mesures per suavitzar-ho. Per exemple, que aquest dia pugui canviar segons la feina. "Seria més fàcil per poder distribuir els horaris", insisteix Montse Guerrero.

Per a la directora de la patronal d'esquí, la feina dels monitors no és com les altres i s'hauria d'entendre que la gestió de les hores no és la mateixa que, per exemple, en una oficina. Per això han demanat que la llei s'adapti. "No estaria bé que davant d'un grup de clients canviessis el monitor pels dies lliures", reitera Guerrero a la televisió andorrana, tot demanant més flexibilitat.

A banda d'aquesta petició de flexibilitzar els festius, també s'ha demanat, a més llarg termini, que el sector es regeixi per un codi específic adaptat una vegada es faci la modificiació del codi de relacions laborals.

Comentaris

  • Hola , quien va a compensar los dias que falta de la temporada ?qye tiene 120 dias de travajo , perdemos 20 dia pago porque estamos por hora , tiene que subir a 30 euro la hora para compensar y minimo 6 h diaria
    Mi dia de fiesta me convertirr en pirata a la fuerza para no perder mis clientes
    Esquis interes national diuen la lei una broma no ? Voy a montar una empresa con los estatutos de la isia card international , se puede hacer a todo europa casi y aqui no que falta decrespecto no y culpa ... Llegir més

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny