Notícia

Andorra Televisió emetrà en directe els jocs d'hivern Pyeongchang 2018

La televisió pública andorrana es concentrarà en les participacions dels esportistes andorrans i les cerimònies

joan verdu,FAE,andorra
L'esquiador andorrà Joan Verdú, un dels esquiadors andorrans que serà a Pyeongchang Autor/a: Hook Baderz / Agence Zoom
Els aficionats als esports d'hivern d'Andorra estan de sort. Andorra Televisió emetrà íntegrament, per primera vegada, les cerimònies i les participacions dels atletes andorrans als Jocs Olímpics de Pyeongchang en directe.


Andorra Televisió cobrirà per primera vegada, íntegrament, les participacions dels atletes andorrans en els Jocs Olímpics d´hivern, que es duran a terme a Pyeongchang (Corea del Sud) el febrer de l´any vinent. També es podran seguir en directe les cerimònies d´inauguració i clausura. Així s´ha anunciat en el programa d´esports d´Andorra Televisió "El dia E". "Això significa que el televident andorrà podrà veure en directe, a hores intempestives, i després en diferit, a hores més normals, la competició dels atletes andorrans", explica el director de Ràdio i Televisió d'Andorra, Xavi Mujal.

La iniciativa vol acostar més al públic les actuacions dels esportistes del Principat que hi participin. El responsable dels mitjans públics ho ha celebrat: "El més interessant i destacable és que, dins de la feina que se suposa que ha de fer una televisió pública com la nostra, és un pas endavant important poder donar la cobertura dels nostres esportistes a través de la seva televisió", considera.

En els setze dies que durarà la competició hi haurà prop d´un centenar de proves d´una quinzena de modalitats esportives.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny