Notícia

L'andalusa Sierra Nevada busca clients... a Londres i Lisboa!

Només a la província de Màlaga són més de 50.000 el nombre de residents anglesos que hi viuen de forma estable

sierra nevada
Estand de promoció de Sierra Nevada a Londres Autor/a: Agència
Sentir parlar en anglès a la costa malaguenya, a Granada ciutat o en una cua als telecadires de Sierra Nevada no és gens estrany. Només a la província de Màlaga són més de 50.000 el nombre de residents anglesos que hi viuen de forma estable. S'hi troben com a casa i possiblement per això l'estació d'esquí granadina s'està promocionant aquests dies a Londres. I no només a la capital anglesa...


Sierra Nevada va arrencar el 27 d'octubre, a la Ski and Surf de neu Show de Londres, la campanya promocional de la temporada 2017/18 en la qual l'estació granadina desenvoluparà una vintena d'accions de divulgació. A més ho fa estrenant la nova imatge del centre hivernal, el llegat del Campionat del Món de Freestyle Ski i Snowboard de 2017 i les novetats de la nova campanya constituiran l'eix de la comunicació a públic i professionals del sector.

A la Ski and Surf de neu Show de Londres hi disposa d'expositor propi en un lloc rellevant del recinte, i en aquest estand es posa l'accent en les noves connexions aèries entre el Regne Unit i l'aeroport de Granada.

Simultàniament Sierra Nevada serà present també a Lisboa, a la cita promocional de referència dels esports d'hivern a Portugal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots