Notícia

L'andalusa Sierra Nevada busca clients... a Londres i Lisboa!

Només a la província de Màlaga són més de 50.000 el nombre de residents anglesos que hi viuen de forma estable

sierra nevada
Estand de promoció de Sierra Nevada a Londres Autor/a: Agència
Sentir parlar en anglès a la costa malaguenya, a Granada ciutat o en una cua als telecadires de Sierra Nevada no és gens estrany. Només a la província de Màlaga són més de 50.000 el nombre de residents anglesos que hi viuen de forma estable. S'hi troben com a casa i possiblement per això l'estació d'esquí granadina s'està promocionant aquests dies a Londres. I no només a la capital anglesa...


Sierra Nevada va arrencar el 27 d'octubre, a la Ski and Surf de neu Show de Londres, la campanya promocional de la temporada 2017/18 en la qual l'estació granadina desenvoluparà una vintena d'accions de divulgació. A més ho fa estrenant la nova imatge del centre hivernal, el llegat del Campionat del Món de Freestyle Ski i Snowboard de 2017 i les novetats de la nova campanya constituiran l'eix de la comunicació a públic i professionals del sector.

A la Ski and Surf de neu Show de Londres hi disposa d'expositor propi en un lloc rellevant del recinte, i en aquest estand es posa l'accent en les noves connexions aèries entre el Regne Unit i l'aeroport de Granada.

Simultàniament Sierra Nevada serà present també a Lisboa, a la cita promocional de referència dels esports d'hivern a Portugal.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial