Notícia

Baqueira torna a fer la gira de presentació de temporada per diferents ciutats

L'estació té previst començar la temporada el 25 de novembre de 2017 i finalitzar-la el 8 d’abril de 2018

Conselh Aran,estand fira baqueira
Baqueira torna a fer la gira de presentació de temporada per diferents ciutats Autor/a: Conselh Aran
La Val d’Aran i Baqueira Beret van començar la setmana passada una gira per diferents ciutats catalanes i espanyoles per presentar les novetats de la temporada d’hivern. Des del 23 d’octubre Torisme Val d’Aran i Baqueira Beret visitaran 19 ciutats per presentar les novetats de la temporada 2017/2018.

En les presentacions, a més de donar a conèixer tota l’oferta de l’estació d’esquí i de tot el que pot arribar a oferir la Vall d’Aran en el seu conjunt, els assistents podran guanyar forfets, estades completes, caps de setmana, cursos d’esquí , material Salomon, a més de degustar una exquisida selecció de productes de la Val d’Aran.
 
Les presentacions a les capitals catalanes es faran del 9 a l'11 de novembre a Barcelona, ​​Illa Diagonal, de 10 a 21h., l'11 i 12 de novembre a Reus, al recinte Fira de Reus, el dia 13 del mateix mes a Girona, a l'Hotel Carlemany i finalitzarà la ronda catalana a la capital de ponent, Lleida, a l'Hotel NH Lleida Pirineos, el 14 de novembre. També serà present a diverses capitals espanyoles, com Vitòria, San Sebastian, Pamplona, ​​Saragossa, Madrid, Palma Mallorca, Alacant i València. Veure calendari en aquest enllaç.
 
La conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz, assenyala que “Baqueira Beret segueix sent un any més el principal reclam de la temporada d’hivern a la Val d’Aran i per això es porta a terme aquesta gira de presentació conjunta, però la Val d’Aran és molt més que neu, i aquesta campanya és la millor manera de donar a conèixer tot el que la Val d’Aran pot oferir, que és moltíssim”.

Aquesta temporada Baqueira Beret ofereix 157 km esquiables (152 km són de pistes senyalitzades i 5 km d’itineraris fora-pista) en el seu domini repartit entre la Val d’Aran i les Valls d’Àneu. Un ampli domini esquiable de 2.166 Ha. Amb 35 remuntadors i una capacitat total de 60.114 persones/hora. L'estació té previst començar la temporada el 25 de novembre de 2017 i finalitzar-la el 8 d’abril de 2018.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny