Notícia

Tres aerolínies portaran esquiadors al Pirineu via Lleida-Alguaire

La sueca Quality Travel portarà per primera vegada esquiadors via Aeroport de Lleida-Alguaire

aerolineas argentinas,avio
Tres aerolínies portaran esquiadors al Pirineu via Lleida-Alguaire Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies per aquest hivern a l'aeroport d'Alguaire. La companyia de turoperació sueca Quality Travel volarà per primera vegada a l’Aeroport de Lleida-Alguaire aquest hivern i serà per portar esquiadors a les estacions del Pirineu. Els vols seran els diumenges i tindran lloc entre els mesos de febrer i març del 2018 amb dos avions. Les ciutats de sortida de la companyia des de Suècia són Malmö, Estocolm, Göteborg, Linköping, Jönköping i Växjö.

També consolida vols a Lleida-Alguaire un vell conegut del sector. Per setè any consecutiu esquiadors britànics arribaran a l’Aeroport de Lleida-Alguaire per esquiar igualment a la serralada pirinenca. El turoperador britànic Neilson-Thomas Cook transportarà esquiadors al Pirineu des de Londres (Gatwick), Manchester i Stansted, a partir de mitjan desembre.

D’altra banda, l’aerolínia israeliana Arkia enllaçarà del gener al març els aeroports de Tel Aviv i Lleida-Alguaire durant la pròxima campanya d’hivern. A més, la companyia Air Nostrum té dos vols setmanals des de Lleida fins a Palma de Mallorca i dos més des de Palma de Mallorca fins a Lleida els divendres i els diumenges.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial