Notícia

Boí-Taüll presenta les novetats de la temporada 2017-18

L'estació obre dos itineraris forapistes amb servei de recollida per bus i té previst obrir l'1 de desembre

Boí-Taüll presenta les novetats de la temporada 2017-18
Boí-Taüll presenta les novetats de la temporada 2017-18 Autor/a: Boí-Taüll
A menys d'un mes per començar la temporada de neu a l'estació de l'Alta Ribagorça, avui s'han començat a conéixer algunes de les novetats que presenta aquesta estació per a la temporada. Com a novetats, cal destacar els perfilats i condicionament general d'algunes pistes i una de les millores importants passa per augmentar la capacitat de producció de neu.

I una de les més millores més esperades, tot i que no al complet:uUna de les peticions més sol·licitades pels clients de Boí-Taüll s'ha vist premiada i ja es pot anunciar el pavimentat parcial de l'aparcament inferior.

Apostant pels forapistes

Aquest hivern els practicants del forapista també es trobaran amb nous al·licients per visutar l'estació ribagorçana, que ja l'hivern passat va seduir als seguidors d'aquesta modalitat i a la vegada posicionant-se com a destinació freeride acollint una edició d'El Dorado Junior.

En aquesta línia s’han creat 2 nous itineraris fora pistes, amb el nom de vall de Moró i vall de Ginebrell. Serà amb el suport d'un freeskibus que es donarà servei de recollida als esquiadors que arribin a la carretera, i es posarà en marxa el nou skirama, amb canvis en les categories de les pistes.

Pel que fa als forfets, els adquirits per taquilla o web seran de dies no consecutius i es posarà en marxa el sistema de recàrrega on line.

D’altres novetats són la renovació del material de lloguer, les noves propostes gastronòmiques a les pistes, el pla pilot per a estacions d’esquí d’implantació de l’etiqueta Boí Taüll sostenible i l’acord comercial amb Helly Hansen pel qual Boí Taüll serà la primera estació de la Península en formar part del programa Ski Free, conjuntament amb complexos hivernals com Vail i Aspen Snowmass.

Pel que fa a l'obertura de pistes té previst fer-ho l'1 de desembre sempre que el fred o la neu ho permetin.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny