Notícia

Tavascan es posiciona com a estació de muntanya per a alpí, nòrdic, forapista, splitboard, skimo i telemark

També s'ha anunciat que col·laborarà amb l'alpinista Ferran Latorre

Tavascan es posiciona com a estació de muntanya per a alpí, nòrdic, forapista, splitboard, skimo i telemark
Tavascan es posiciona com a estació de muntanya per a alpí, nòrdic, forapista, splitboard, skimo i telemark Autor/a: Web Tavascan
Últims preparatius a l’estació d’esquí d’alta muntanya de Tavascan, que ahir va anunciar algunes de les novetats que presenta per a la nova temporada que és a pocs dies de començar.

El complex de muntanya de Lladorre destaca que s'inicia una col·laboració amb l’empresa Esportec Outdoor Sport, que s’encarregarà de gestionar el refugi, l’escola d’esquí i el lloguer de material.

Tavascan ha anunciat que col·laborarà amb l'alpinista Ferran Latorre i utilitzarà el seu nom com a prescriptor de l’Espai Ferran Latorre, on es durà a terme un seguit de clínics enfocats a l’esquí de muntanya, a la seguretat i a compartir una experiència.

A més, enguany s’estrena una nova activitat d’immersió en el freeride, que té com a objectiu perfeccionar la tècnica de baixada per fora pista,  s’ofereix una activitat de cap de setmana de combinat de freeride i sortida d’esquí de travessa, es posa a disposició dels esquiadors diversos equips de freeride de gamma alta i es faran sessions gratuïtes d’adaptació al material d’esquí alpí.

En el comunicat conjunt enviat per les estacions d'esquí de Lleida ha senyalat que a partir d'aquesta temporada s’ofereixen sessions d’esquí alpí i de fons en diferents idiomes (anglès, francès, italià, castellà i català), i es facilitarà per primera vegada la possibilitat d’aprendre la disciplina del telemark i llogar material.

Pel que fa a instal·lacions Tavascan ha renovat la seva oficina de taquilles i l’ha traslladat a un punt nou de l’estació. L'estació de la Vall de cardós aprofita la versatilitat de les seves instal·lacions, on s’hi pot practicar tot tipus d’activitats relacionades amb la neu, per convertir-se en un centre integral pioner en aquest àmbit. D’aquesta manera, es definiran itineraris d’alta muntanya fora pista per fer esquí de muntanya, splitboard o raquetes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny