Notícia

La segona nevada de la temporada arriba per no marxar

Algunes estacions com Masella estan produïnt neu des de bon matí per sobre la cota 2.200

pas de la casa,Grau Roig
pas de la casa,grandvalira Autor/a: Grandvalira
Les previsions s'han complert i els termòmetres s'han desplomat. Aquesta matinada algunes mínimes han estat més pròpies de ple hivern que no pas de tardor. A alta muntanya ha glaçat notablement i ha nevat, tot i que en cotes per damunt dels 2.200 m. I és neu que ja no marxarà, perquè per aquesta nit s'esperen noves nevades. I algunes estacions ja han posat en marxa els canons. La temporada d'esquí podria estar a pocs dies de començar.


Els cims del Pirineu han registrat aquesta matinada la segona nevada de la pretemporada -la primera va ser el 17 de setembre- gràcies a una borrasca i aire fred que ahir dissabte ja van deixar les primeres pluges a tot el Pirineu i una baixada notable de les temperatures, que avui diumenge encara s'ha accentuat. Aquesta matinada ha nevat per sobre dels 2.300 metres a tota la serralada pirinenca.

A més, sembla que és neu que es queda per no marxar perquè pels dies vinents la previsió continua sent de neu, especialment per dilluns, amb fred acusat, i també per dimecres, dijous, divendres i dissabte. Si es compleixen les previsions, potser hi haurà sorpreses en alguna estació i és que en algunes, com Masella, tot avui diumenge que s'han posat en marxa els canons per sobre la cota 2.100 m.

Adjuntem fotografies d'aquest matí a Grandvalira, en concret del sector de Pas de la Casa. Sembla, ara sí, que la nova temporada ja és a la cantonada.

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


10%


48%

29 vots