Notícia

Guils-Fontanera reordenarà l'aparcament de l'estació d'esquí

Un estudi topogràfic permetrà crear 250 places d'aparcament, cinc per a autobusos, cinc per a persones amb discapacitat i cinc per a autocaravanes

Guils-Fontanera,llevaneus
Un estudi topogràfic permetrà crear 250 places d'aparcament, cinc per a autobusos, cinc per a persones amb discapacitat i cinc per a autocaravanes Autor/a: Guils-Fontanera
L'Ajuntament de Guils de Cerdanya ha encarregat un estudi topogràfic a l'àrea de l'aparcament de Guils Fontanera per ordenar aquest espai i evitar el col·lapse que es produeix alguns caps de setmana amb la presència massiva de cotxes.

L'estudi redactat, i presentat recentment, proposa la distribució dels aparcaments a la zona que, en els mesos vinents, l'ajuntament farà pintar i senyalitzar.

En total surten més de 250 places, de 3 per 5 metres de dimensió (places de 15 metres quadrats). La zona d'aparcament tindrà també cinc places per a autobusos, cinc places per a persones amb discapacitat, un espai generós per a motos i cinc places més per a autocaravanes. Els vials interiors de la zona de l'aparcament són de 5 metres d'ample.

La senyalització dels aparcaments es farà de cara la temporada vinent, segons ha explicat l'alcalde de Guils de Cerdanya, Valentí Tuset.
Publicitat
Publicitat

Entrevista


Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat