Notícia

Porté anuncia les novetats de la temporada 2017-18

Porté-Puymorens aposta per millorar la producció de neu i mantenir tarifes, entre altres novetats

Porté anuncia les novetats de la temporada 2017-18. Imatge d'arxiu.
Porté anuncia les novetats de la temporada 2017-18. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu
L’estació d’esquí de Porté-Pimorent (Porté-Puymorens) es prepara per una temporada més. I ho fa amb la previsió d’obrir el dia 6 de desembre. La data de tancament serà el dia 2 d’abril. Aquesta temporada s’ha fet importants millores en la producció de neu ja que s’han adquirit nous canons de baixa pressió amb la voluntat de garantir l’esquí en àrees concretes de l’estació, com són la connexió de la Vignole i la Mine o la pista més emblemàtica i estimada per molts usuaris, la Coulée.
 
Noves propostes: BTT elèctriques i zona de càmping car

L’estació oferirà un servei de bicicletes elèctriques; bicicletes de muntanya adaptades per ser utilitzades a la neu. Les bicicletes, de lloguer, estaran a la disposició dels clients a la zona de la Vignole i també a l’aparcament del poble. Hi haurà dos tipus de servei amb les bicicletes. La primera opció és un circuit lúdic habilitat a la zona de la Vignole. La segona possibilitat seran fins a tres circuits amb nivells diferents de dificultat per la vall del Pascet. L’estació no descarta oferir un forfet conjunt d’esquí i BTT elèctric o el lloguer de bici en circuit nocturn.
 
L’altra novetat d’aquesta temporada, i que cal destacar, és la posada en funcionament d’una àrea d’aparcament d’autocaravanes a tocar del càmping municipal de Porté. L’àrea disposa de tots els serveis necessaris per una bona estada; electricitat (10 ampers), servei d’aigua potable i buidat d’aigües grises i negres. En total, 31 places de 5 x 10 metres. La contractació s’ha de fer per telèfon o per internet (https://campingcarpark.com/). L’àrea de càmping car té vigilància permanent amb càmeres de seguretat. El preu de 5 hores, amb la possibilitat de fer ús dels serveis, té un cost de 5 euros. Per 24 hores d’estada, el cost és de 12 euros. El servei entra en funcionament aquesta temporada després que l’any anterior l’estació d’esquí activés la promoció de productes per a caravanistes.
L’estació d’esquí recollirà, amb una furgoneta, a la zona del càmping car, els esquiadors que desitgin aquest servei. Consulteu horaris.
 
La publicació de l’estació d’esquí de Porté

Un altre de les novetats d’aquesta temporada té a veure amb la publicació d’un periòdic propi, en català i en francès. Té 20 pàgines, en format DINA3 obert, detalla els diferents serveis de l’estació, les activitats, les promocions, el calendari de la temporada, la història i el funcionament de les seves instal·lacions. Es pot consultar a:
https://porte-puymorens.eu/wp-content/uploads/2017/10/201710-1-journal.pdf
 
Preus i promocions com la temporada anterior

Cal dir que l’estació mantindrà els mateixos preus que l’any anterior i les ofertes i les promocions que es van posar en marxa l’any anterior, es mantindran vigents. Així, es continuarà amb la promoció del pagament del tiquet del peatge del Túnel del Cadí (direcció nord) per 4 forfets de dia (consultar condicions); es manté els preus unitat familiar (2, 3, 4, 5 i 6 membres) i continua activa la promoció dels universitaris amb forfets a 19 euros (preu de dilluns a divendres i que no siguin períodes de vacances). A més, amb la promoció dels forfets de temporada, el titular disposa de 6 forfets a 19 euros per tal que aquest pugui convidar a amics i familiars (el preu normal del forfet és a 30 euros). Amb aquesta promoció el titular es converteix en “ambaixador” de Porté-Puymorens.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial