Notícia

Temporers de les estacions d'esquí andorranes continuen buscant habitatge

Les mateixes estacions d'esquí han facilitat una bossa pròpia d'habitatges però que resulta insuficient

Molts temporers d'Andorra fan temporada a Xile durant l'hivern ausral i tornen a Andorra per fer doble temporada
Molts temporers d'Andorra fan temporada a Xile durant l'hivern ausral i tornen a Andorra per fer doble temporada
A menys d’un mes de l’inici de la temporada d’hivern, els problemes dels temporers per trobar habitatge a Andorra continuen. Des de les estacions assenyalen que per fer front al problema alguns d'aquests temporers ja haurien contractat habitacions per compartir en apartaments i fins i tot habitacions d’hotel. És una situació nova ja que en anys anteriors els temporer no compartien ni pis.

Segons explica avui el digital andorrà Bondia.ad a les estacions d'esquí de Vallnord expliquen que s'han posat en contacte com a mediadors entre treballadors forans i propietaris o immobiliàries. En el cas concret d'Arcalís han llogat sis pisos que els han permès oferir habitatge a una trentena de persones i ara estan treballant per aconseguir dos o tres apartaments més.

A Vallnord-Pal-Arinsal ja ha contractat més del 85% de les 544 persones que necessita per aquest hivern mentre que Vallnord-Ordino Arcalís ja té la plantilla de 220 persones pràcticament coberta.
Quant a Grandvalira i en el cas concret de Soldeu-El Tarter, la societat explotadora ha llogat un bloc sencer d’apartaments per destinar-lo als treballadors i a Saetde (Pas de la Casa-Grau Roig), s’ha posat a l’abast dels empleats cinc apartaments.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny