Notícia

Fira de la neu al Solsonès el diumenge 19 de novembre

Organitzada pel Schuss Esquí club a Sant Llorenç de Morunys

Schuss Esquí Club
Fira de la neu al Solsonès organitzada pel Schuss Esquí Club Autor/a: Capatura de pantalla
Fira de la neu al Solsonès, organitzada pel Schuss Esquí Club a Sant Llorenç de Morunys. Serà la 1a fira de la neu que organitza aquest club i serà el proper diumenge 19 de novembre de 10 a 14 hores al pavelló municipal de Sant Llorenç de Morunys.


Nova proposta de fira sectorial de la neu, en aquest cas al Solsonès. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel SchussEsquí Club de Sant Llorenç de Morunys, una proposta sorgeix a partir de la fira que aquest mateix club organitzava internament per als socis de l'entitat o per amics i aficionats. En aquesta fira interna s'informava als assistents dels serveis que oferien com a club i organitzaven un mercat de compra-venda i intercanvi de material de 2a mà.

Segons els responsables del Club ja feia un parell d'anys que valoraven la possibilitat d'obrir aquesta fira a més interessats, aficionats a la neu i professionals. Finalment ha estat enguany quan han concretat projectar i ampliar el que era la fira inicial cap a tots els serveis vinculats als esports d'hivern que s'ofereixen al Solsonès.

La Fira de la neu de Sant Llorenç de Morunys comptarà amb el suport i col·laboració dels Ajuntaments de Sant Llorenç de Morunys, Guixers, La Coma i La Pedra, a més de l'Associació de Turisme de la Vall de Lord i el Consell Comarcal del Solsonès.

Més sobre la fira

Des del Club es creu oportú organitzar una fira que mancava a la comarca, i per això necessària, un esdeveniment en el qual es pugui informar els assistents de tots els serveis que s'ofereixen a la zona al voltant de la neu i un punt de trobada on la gent pugui vendre, comprar o intercanviar articles de 2a mà d'esquí i muntanya.

La fira comptarà amb dues seccions principals, una secció on els assistents es podran informar dels serveis que ofereixen la majoria d'empreses i entitats de la comarca vinculats amb la neu, els visitants podran agafar informació i parlar directament amb les persones ubicades en cada estand informatiu.

L'altre vessant rellevant de la fira és la secció de material, on hi haurà la presència de les principals botigues d'esquí i muntanya de la comarca i un mercat de material de 2a mà, on els assistents podran portar els seus articles el mateix dia de la fira i exposar-los al mercat mentre duri la fira.

L'assistència a la fira és gratuïta i oberta a tothom està previst que tingui continuïtat en els anys vinents.

Sobre el club Schuss Esquí Club

El Schuss esquí club és una entitat esportiva sense ànim de lucre, que va néixer l'any 2012 a l'estació d'esquí del Port del comte. Va ser creada per professors d'esquí que tenien ganes de transmetre els seus coneixements i la seva passió per la neu d'una manera diferent en la qual els valors, la diversió i l'aprenentatge s'imposessin a la velocitat, la competició i els cronometres. Ofereixen entrenaments d'esquí per a infants de totes les edats i tots els nivells amb un format d'elecció de dies obert en el que els socis poden triar la tarifa que més s'ajusta a les seves necessitats i poden distribuir els dies que han contractat lliurement dins el calendari que oferim.

El Solsonès, una comarca amb potencial

El Solsonès és una comarca amb un gran potencial en relació als esports d'hivern i de muntanya i que és necessari donar a conèixer. A la comarca es compta amb l'estació d'esquí del Port del Comte, l'Estivella i Tuixent la Vansa, on s'hi poden practicar tant esquí alpí com esquí de fons, snowboard, esquí de muntanya, excursions amb raquetes de neu, mushing i activitats com tubbies i trineus entre d'altres i amb tots els serveis necessaris com escoles i clubs d'esquí, jardí de neu, allotjaments i restaurants a peu de pistes i tot això molt a prop de les principals capitals catalanes sense grans cues ni peatges.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial