Notícia

Comença la festa: demà obre Masella !

Divendres s'obre Coma Oriola i dissabte s'hi incorporen a l'obertura les pistes de Les Fustes, La Cova i Enamorats

Masella,Coma Oriola
Divendres s'obre Coma Oriola i dissabte s'hi incorporen a l'obertura les pistes de Les Fustes, La Cova i Enamorats Autor/a: Masella
Ni trenta, ni vint, ni deu són els dies que falten per a l'obertura de pistes... Masella torna a ser la primera a obrir i ho fa a principis de novembre, concretament demà divendres 10 de novembre. Poques, molt poques, estacions a Europa poden lluir ara mateix el cartell d'obert i Masella, a la Cerdanya, en serà una. Una data molt primerenca i que només queda superada per l'obertura d'un 8 de novembre de fa més de deu anys, en concret el novembre de 2008.


Així doncs l'estació cerdana hi torna, un any més, i s'avança de nou a la resta de complexos hivernals del Pirineu. Obrirà demà divendres a partir de les 12 h del migdia i en concret es posa a disposició dels esquiadors la pista de Coma Oriola i el telecadira del mateix nom.

Les nevades caigudes en les últimes hores, les que s'esperen en els dies vinents i les baixes temperatures, són el que han permés aquesta obertura tan poc habitual en el calendari.

El cert és que les baixes temperatures dels darrers tres dies han permès produir neu, una circumstància que s'ha acompanyat de nevades que, tot i ser febles, han estat suficients per deixar el panorama amb una estampa d'hivern i incrementar uns centímetres el treball dels canons.

D'aquesta manera, demà, divendres 10 de novembre, les instal·lacions obriran a partir de les 12 h. del migdia. A partir de dissabte l'horari de les instal·lacions serà el normal. Demà s'obrirà la pista i el telecadira de Coma Oriola.

El cap de setmana està previst obrir amb:

• Gruixos de neu: 20 a 30 cm
• Qualitat: neu pols
• Pistes: 6 pistes (Coma Oriola, Les Fustes, La Cova, Enamorats, l'Aparador i Debutants del Pla de Masella.)
• Remuntadors: Telecadira de Coma Oriola, Telecadira Masella Jet i Cinta del Pla de Masella.
• Desnivell: 550 m
• Pistes: 5 km
• Accés a pistes: Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m.
• Horari Obertura: 9 a 17 h

Durant els dies vinents Masella treballarà, si el fred ho permet, per obrir més pistes i remuntadors. Segons el comunicat de l'estació s'aniran obrint més sectors de manera progressiva. L'estació romandrà oberta ininterrompudament fins que les condicions de la neu ho permetin.

Amb aquesta obertura tan primerenca, Masella espera aconseguir la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus, amb més de 5 mesos d'esquí.

L'obertura del 10 de novembre és la 2a data d'obertura més primerenca de la història d'aquesta estació després de la temporada 2008-09 va obrir al 8 de novembre.

A més, aquesta temporada serà especial, i és que Masella celebra els seus 50 anys, un aniversari que estarà ple d'esdeveniments en els quals l'esquiador en serà el protagonista.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny