Notícia

Porté-Puymorens també vol ser a la festa i obre dissabte

Les condicions són favorables i l’estació posa a la venda un forfet a 10 euros per esquiar a la Vignole

porte puymorens,trepitjaneus,nevada
Porté-Puymorens en una imatge d'aquesta mateixa tarda Autor/a: Porté-Puymorens
Sembla que aquest any la festa comença d'hora i que no només hi haurà una convidada de luxe per portar els esquiadors a pistes. Si fa una estona Masella anunciava l'obertura de pistes, i per tant la inauguració de la temporada 2017-18 al Pirineu, fa pocs minuts que Porté-Puymorens ha anunciat que també s'apunta a la festa. Així doncs els esquiadors tindrem dues estacions d'esquí per gaudir de la neu. Alguna més s'hi apunta?


L’estació d’esquí de Porté-Puymorens obrirà la pista de la Vignole aquest dissabte i diumenge, dies 11 i 12 de novembre, oferint un forfet a 10 euros. Les nevades d’aquesta setmana, més les precipitacions que s’han registrat a les darreres hores (i actualment està nevant), fan possible l’obertura d’aquesta zona.
 
Bona part dels serveis (restauració i establiments de lloguer de material) també estaran oberts.
 
Amb aquesta iniciativa, l’estació vol agrair a totes les persones que han confiat en Porté-Puymorens i que ja han adquirit el seu forfet de temporada o tenen la intenció de comprar-lo aquests dies. A més, aquells que hagin pagat 10 euros pel forfet, i després d’esquiar decideixin fer-se al moment el forfet de temporada, se’ls retornarà els 10 euros del forfet del dia.
 
Es pot seguir totes les informacions de Porté-Puymorens al web, al facebook, a instagram o al twitter. Recordar que aquesta temporada s’ha editat una publicació de 20 pàgines que detalla tots els serveis, promocions i activitats de l’estació. Aquesta publicació es troba a l’adreça: https://porte-puymorens.eu/fr/
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial