Notícia

Porté-Puymorens també vol ser a la festa i obre dissabte

Les condicions són favorables i l’estació posa a la venda un forfet a 10 euros per esquiar a la Vignole

porte puymorens,trepitjaneus,nevada
Porté-Puymorens en una imatge d'aquesta mateixa tarda Autor/a: Porté-Puymorens
Sembla que aquest any la festa comença d'hora i que no només hi haurà una convidada de luxe per portar els esquiadors a pistes. Si fa una estona Masella anunciava l'obertura de pistes, i per tant la inauguració de la temporada 2017-18 al Pirineu, fa pocs minuts que Porté-Puymorens ha anunciat que també s'apunta a la festa. Així doncs els esquiadors tindrem dues estacions d'esquí per gaudir de la neu. Alguna més s'hi apunta?


L’estació d’esquí de Porté-Puymorens obrirà la pista de la Vignole aquest dissabte i diumenge, dies 11 i 12 de novembre, oferint un forfet a 10 euros. Les nevades d’aquesta setmana, més les precipitacions que s’han registrat a les darreres hores (i actualment està nevant), fan possible l’obertura d’aquesta zona.
 
Bona part dels serveis (restauració i establiments de lloguer de material) també estaran oberts.
 
Amb aquesta iniciativa, l’estació vol agrair a totes les persones que han confiat en Porté-Puymorens i que ja han adquirit el seu forfet de temporada o tenen la intenció de comprar-lo aquests dies. A més, aquells que hagin pagat 10 euros pel forfet, i després d’esquiar decideixin fer-se al moment el forfet de temporada, se’ls retornarà els 10 euros del forfet del dia.
 
Es pot seguir totes les informacions de Porté-Puymorens al web, al facebook, a instagram o al twitter. Recordar que aquesta temporada s’ha editat una publicació de 20 pàgines que detalla tots els serveis, promocions i activitats de l’estació. Aquesta publicació es troba a l’adreça: https://porte-puymorens.eu/fr/
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial