Notícia

Les novetats de Vallnord Pal-Arinsal per a la temporada 2017-18

Desglossem les 10 novetats que enguany presenten les estacions de Pal i Arinsal

Pal,Vallnord,aeria
Imatge de Pal a vista de drone. Arxiu. Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Dijous es van presentar a Andorra La Vella les novetats que presenten les estacions d'esquí de Vallnord. Per a questa temporada d’hivern 2017- 2018 les novetats es centren, sobretot, en nous edificis (Pal i Arinsal) i ginys mecànics (en aquest cas a Arcalís). També s'han actualitzat les apps. reforçant el vessant de e-comerç, s'han posat al dia les webs amb tecnologia Responsive i es millora la connexió entre tots els dominis. El servei Freebus incorpora vehicles nous i se n’ha modificat i ampliat els horaris. Tot seguit detallem les novetats a Pal i Arinsal.


Aquest hivern 2017-2018, les millores són considerables: el dia 1 de desembre s'inaugura la novetat estrella del fa poc engegat Pla Director de l'estació de la Massana: el nou edifici del Coll de la Botella.

1 • Nou edifici Coll de la Botella

L'estació d'esquí de Pal, a la Massana, celebra l'aniversari amb una gran inauguració per als qui han fet possible els trenta-cinc anys de trajectòria que les pistes d'esquí celebren aquest any: un edifici nou completament equipat amb tots els serveis que l'esquiador necessita, i més. La carretera del Coll de la Botella es convertirà, a partir del desembre de 2017, en un nou punt estratègic de l'estació de Pal Arinsal. La nova instal·lació de 1.100 m² incorpora tres punts gastronòmics, terrassa solejada de vistes panoràmiques i oficina d'escola d'esquí i surf de neu, botiga de venda i lloguer i oficina de venda d'activitats diverses.

2 • Millores al restaurant Pla de la Cot

Si un dels atractius del Pla de la Cot ja era la terrassa gegantina, ara encara ho serà més. N'augmenten l'espai i s'han construït nous serveis amb l'objectiu d'agilitzar el servei als clients.

3 • Crêperia i nou bar a Arinsal

Obertura de dos nous restaurants a l'edifici Comallemple d'Arinsal. Una creperia i el bar Ar i Sal, un espai estratègic de servei ràpid per tornar a pistes ràpidament.

4 • Ampliació de les pistes Beç i Transversal

Al llarg de l'estiu s'han fet treballs per ampliar la pista blava del Beç i la pista verda Transversal, ambdues ubicades al domini de Pal. Aquesta millora comporta, alhora, un gran avantatge per a les per- sones que s'inicien en el món de l'esquí, ja que la zona per a debutants serà més gran.

5 • Instal·lació de neu produïda en circuits de skimo

Deforma periòdica, cada any, es renoven o s'amplien les pistes amb instal·lació de neu produïda. Aquest any s'ha instal·lat ma-quinària més moderna en zones que fins ara no estaven cobertes i també, i això sí que és novetat, en els traçats destinats a esquí de muntanya. Així, les condicions no milloren tan sols per als practicants d'esquí alpí i d'snowboard, sinó que també se'n beneficien les persones que aprofiten l'oferta àmplia de recorreguts skimo, una disciplina que també s'està potenciant de manera progressiva.

6 • Forfet no consecutiu

Es posa en marxa el forfet no consecutiu. És a dir, un passi que permet esquiar durant sis dies i que no exigeix que aquestes jornades siguin seguides. D'aquesta manera, l'esquiador pot adquirir un forfet per a deu dies no consecutius i acudir a l'estació cinc caps de setmana diferents o bé pot planificar les jornades a la neu com li vagi més bé. És una opció que s'afegeix al forfet recarregable, un passi personal que l'usuari, un cop exhaurits els dies d'esquí adquirits, pot tornar a carregar amb els dies que vulgui.

7 • Més connexions amb bus

El servei manté tres línies: la primera connecta Andorra la Vella amb la Massana i Arcalís. La segona passa per Arinsal, va fins al centre de la Massana i finalitza el camí a Ordino Arcalís. I el darrer trajecte surt d'Arinsal, passa per Erts i acaba el recorregut a la parròquia de la Massana.

8 • Miradors i photobooth

S'han habilitat espais mirador en punts estratègics que permeten captar molt bones imatges de l'estació i l'entorn. A Pal s'ha equipat el pla de la Cot, el pic del Cubil i el coll de la Botella, tres espais majestuosos per a gaudir de les vistes. Al pic del Cubil (2.364 m) s'hi han instal·lats telescopis. Al sector Arinsal cal destacar el mirador de Comallemple, que ofereix una panoràmica excel·lent del poble i vistes més espectaculars.
L'estació incorporarà enguany el photobooth perquè tothom pugui fer-se una imatge tot vivint la velocitat mentre es recorren les pistes.

9 • Ser ambaixador de Vallnord Pal-Arinsal

Nou servei anomenat «Amics». Es tracta de mitja dotzena d'amics de l'estació, majors de seixanta anys, coneixedores de tots els racons de Pal i d'Arinsal per la seva llarga experiència en aquestes pistes, que estan a disposició dels clients que ho vulguin per a facilitar-los tota la informació que necessitin. És un servei sense cap mena de cost.

10 • Excursió amb trepitjaneu i sopar a l'Igloo

Novetat que combina excursió amb ratrac i un sopar per damunt dels 2.000 m. El restaurant del Xalet Igloo fa poc que també s'ha renovat.

...i finalment l'Arinsal de nit i Big-zip

Durant les nits, Arinsal oferirà la possibilitat de fer baixades de torxes que es podran combinar amb activitats com ara lliscades amb trineu, amb dònuts inflables i que es podran rematar amb un sopar al Xalet Igloo, després de pujar-hi amb l'SnowRatrac. D'altra banda a l'estació de Pal ha incorporat un nou pont tirolès a les activitats: s'anomena BigZip i recorre, al llarg de 340 metres, part de la pista de la Caubella.

I aquestes són les novetats de Pal i Arinsal. En breu us avancem les que fan referència a Arcalís.
 





 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 










giny

giny









Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny