Notícia

Grandvalira concentra al mes de març els principals esdeveniments de la temporada 2017-18

L'Snowbike Grandvalira, prova de bicicletes de pneumàtic ample, serà una de les competicions que s'estrenen aquesta temporada a Grandvalira

Grandvalira concentra al mes de març els principals esdeveniments de la temporada 2017-18
Grandvalira concentra al mes de març els principals esdeveniments de la temporada 2017-18 Autor/a: Grandvalira
El domini andorrà va presentar dijous passat el calendari d'esdeveniments per a la temporada 2017-18. Les principals competicions es concentren dins el mes de març i es començarà per l'SnowBike, continuarà amb les finals de la Copa d'Europa, seguides per les ja clàssiques jornades del Total Fight Masters Freestyle i acabarà amb la celebració del KL. 

SNOWBIKE  GRANDVALIRA
Dies 10 i 11 Març 2018 a Grandvalira, sector Grau Roig

Grandvalira estrena un nou i singular esdeveniment aquesta temporada 2017-18. Els dies 10 i 11 de març el sector Grau Roig acollirà la primera edició de l’SnowBike Grandvalira, una competició que es disputarà amb bicicletes de muntanya equipades amb unes rodes amb neumàtic ample específiques per a poder desplaçar-se per la neu. Els millors especialistes i de corredors del món del ciclisme participaran en aquesta prova que transcorrerà a través d’un circuit delimitat entre les muntanyes de Grau Roig.

FINALS COPA D'EUROPA FIS 2018
Dies 12 al 18 Març 2018 Localització: Pista Àliga i Avet d'El Tarter i Soldeu
 
L’estació més gran del sud d’Europa acollirà per tercera vegada unes finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí i ho farà just una setmana després que s'hagi celebrat a La Molina també una de les proves del circuit femení. A Grandvalira les pistes que acolliran les finals seran la pista Avet (Grandvalira – Soldeu) i l’Àliga (Grandvalira – El Tarter). La competició serà un exàmen més per organitzar amb plenes garanties d’èxit les Finals la Copa del Món 2019 a les mateixes pistes.

TOTAL FIGHT MASTERS OF FREESTYLE 2018
Dies 21 al 24 Març 2018 (Ski i Snow) a l'Snowpark El Tarter Grandvalira, sector El Tarter
 
La 14a edició del Total Fight Masters of Freestyle tornarà  a reunir als millors riders de snowboard i freeski a l’estació andorrana. L'Snowpark El Tarter serà l’escenari de 4 dies plens de salts espectaculars i diversió. En Snowboard és a la categoria ELITE sent la distinció superior on només existeixen 7 proves arreu del món comptant els X-Games a Aspen i a Oslo. En freeski la prova és a la categoria GOLD, sent la distinció superior i una de les cites de referència  al calendari mundial a la disciplinade referència dins del circuit que re millors riders del món.

FINALS COPA DEL MÓN DE KL 2018
Dies 5 al 7 Abril 2018 a la Pista Riberal Grandvalira, sector Grau Roig
 
Grandvalira continua apostant per la prova de velocitat extrema a la pista Riberal del sector de Grandvalira-Grau Roig i acollirà una nova edició de les Finals de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat. Així doncs, Grau Roig rebrà els esquiadors més ràpids del món del 5 al 7 d'abril amb una impressionant rampa de 10m validada per la FIS que garanteix l’espectacularitat de la prova amb l’objectiu de sorprendre als espectadors i d’arribar als 200km/h.

ANY 2019

No oblidem que per al 2019, dels dies  11 al 17 de març del 2019, a les pistes Avet (sector Soldeu) i Àliga (sector El Tarter) s'hi celebraran les Finals de la Copa del Món d’esquí. Durant aquestes curses, competiran els 25 millors esquiadors i esquiadores del planeta en les disciplines d’eslàlom, eslàlom gegant, súper gegant i descens. Es tracta de l’esdeveniment esportiu més prestigiós celebrat mai al Principat d’Andorra i el de més trascendència pel que fa a l’esquí alpí després d’uns Jocs Olímpics i uns Campionats del Món.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial