Notícia

Gairebé 5.000 esquiadors passen per Masella en els tres primers dies d'obertura

La temporada del 50 aniversari podria acabar superant els 6 mesos d'obertura continuada

Masella,clubs
Gairebé 5.000 esquiadors passen per Masella en els tres primers dies d'obertura Autor/a: Masella
Bones sensacions pels esquiadors i millors xifres per a l'estació cerdana. Segons acaba de comunicar la mateixa estació durant els 3 primers dies de la temporada del 50è aniversari han passat per l'estació més de 4.000 esquiadors, en concret 4.800.

Ahir dissabte i avui diumenge l'estació ha obert 8 pistes (Coma Oriola, Les Fustes, La Fosca, La Cova, Enamorats Inferior, Aparador, Pista Fàcil i Debutants del Pla de Masella) i un total de 3 remuntadors (Telecadira de Coma Oriola, Telecadira Masella Jet i Cinta transportadora del Pla de Masella.)

Les condicions a pistes han estat bones, amb neu pols el primer dia i neu més dura en les darreres 48 hores. La qualitat de la neu millorarà en les 72 hores vinents, ja que està previst continuar amb la producció de neu -segons previsions meteorològiques-, un fet que els hauria de permetre millorar en gruix els traçats ja oberts i treballar per obrir-ne de nous.

Segons ha confirmat l'estació l'objectiu a partir d'ara és obrir cada dia de manera ininterrompuda i aconseguir fer-ho durant 6 mesos consecutius.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny