Notícia

Les estacions de Vallnord Arcalís, Arinsal i Pal publiquen el calendari oficial d'esdeveniments i competicions

El Freeride World Tour passarà de nou per Arcalís de l'1 al 7 de març de 2018

El diumenge 28 de gener Vallnord-Pal-Arinsal rep la cursa amb més pendent: la Vertical Race.
El diumenge 28 de gener Vallnord-Pal-Arinsal rep la cursa amb més pendent: la Vertical Race.
El calendari de les estacions de Vallnord s'allarga deu mesos, no es limita a l'hivern: de gener a desembre, esdeveniments de renom internacional passen per les muntanyes i valls del nord del Principat d'Andorra.

Principals esdeveniments o competicions ja calendaritzades per a la temporada que és a pocs dies de començar:

SKIMO CURSA SOLIDÀRIA
Pal, 7 de gener de 2018


La cursa solidària de Pal és una de les cites que, any rere any, els practicants de la modalitat d'esquí de muntanya marquen al calendari com a prova primordial. A més de ser una de les primeres curses de l'hivern, els corredors participen en la jornada sabent que ho fan en benefici de causes solidàries empreses al país.

FONT BLANCA ISMF WORLD CUP
Arcalís i Pal, 27 i 28 de gener de 2018


La força i la repercussió internacionals de les pistes d'esquí de les valls del Nord queden retratades en un sol esdeveniment: la Font Blanca ISMF World Cup. L'organització de la Federació Internacional d'Esquí de Muntanya (International Ski Mountaineering Federation (ISMF)) ha convertit Vallnord en una aturada per excel·lència en el seu calendari d'actes. Així, el darrer cap de setmana de gener del 2018, les dues estacions de Vallnord rebran una de les proves de la Copa del Món d'esquí de muntanya, que també passa, per exemple, per les pistes de Wanlong, a la Xina, o per Villars-sur-Ollon, a Suïssa.

Així, després que el dissabte 27 de gener Vallnord-Ordino-Arcalís hagi rebut la Individual Race, en què els professionals de més renom en l'àmbit de l'esquí de muntanya s'enfronten a les canals només aptes per a experts de l'estació, l'endemà, el diumenge 28, Vallnord-Pal-Arinsal rep la cursa amb més pendent: la Vertical Race.

TROFEU BORRUFA - FIS YOUTH CHILDREN RACES
Arcalís, del 29 de gener a l'1 de febrer de 2018


És la competició que cada any esperen els infants d'arreu del món. Per 26a vegada, les pistes de Vallnord-Arcalís acolliran una altra edició del Trofeu Borrufa. És una competició d'esquí alpí en què centenars d'infants de més de trenta països, d'entre tretze i setze anys, competeixen en quatre disciplines a les pistes de les Canals i de les Portelles: gegant, supergegant, eslàlom i combinada.

FREERIDE WORLD TOUR
Arcalís, de l'1 al 7 de març de 2018


La competició de freeride de més repercussió internacional, la sèrie de proves del Freeride World Tour, torna per quart any consecutiu a Andorra. Les canals d'Arcalís aplegaran les peripècies més sorprenents dels 45 millors riders del món. Sigui amb esquís o amb snowboard, tots hauran de demostrar el seu atreviment per a assolir el títol de millor freerider mundial en les categories femenina i masculina.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR TOUR
Arcalís, 4 de març de 2018


Coincidint amb la setmana en què els millors freeriders del món arriben a les pistes de Vallnord - Ordino Arcalís per córrer una de les proves en què es decidirà el campió, l'estació també serà l'escenari d'aquesta prova de categoria 3 estrelles en què competeixen joves d'entre ca- torze i disset anys d'arreu del món. Així, a més del millor corredor de la categoria elit, aquesta setmana també es determinarà qui és el potencial campió del món dels propers anys.

VALHALLA UNDERWEAR FREERIDE
Arcalís, 25 de març de 2018


La cita per excel·lència dels atrevits. Es tracta de la prova més divertida de la temporada, en què tothom pot participar, tant en la disciplina d'esquí com d'snowboard, amb una sola condició: s'ha de fer vestit només amb roba interior.

ANDORRA SKIMO 10
Arcalís, 24 i 25 de febrer de 2018


La travessia més extrema d'Andorra arriba a Arcalís el darrer cap de setmana de febrer de 2018 amb l'Andorra Skimo 10, la prova en què gairebé dues-centes persones s'enfronten, per parelles, a la cursa d'esquí de muntanya més dura del país.

TRI-BLANC
Pal i la Massana, març de 2018


Després de l'èxit de l'edició inaugural que es va celebrar el març de 2017, aquesta temporada d'hivern tindrà lloc la segona edició de la TriBlanc. Es tracta d'una cursa en què els participants s'enfronten a tres modalitats esportives en una sola prova: cros, ciclisme i esquí de muntanya. L'esdeveniment té lloc a la Massana i té la meta a les
pistes de Pal, on es desenvolupa la darrera part: la pujada de randonnée de 680 metres de desnivell.

CURSA DE LA DONA
Pal, març de 2018


No és la més internacional, però, per contra, és una de les curses amb més aficionats a Andorra. Es tracta de la cursa d'skimo en modalitat femenina, una prova solidària en què participen famílies senceres i que aquest any es consolida amb la tercera edició.

JAM EXTREME FREERIDE WORLD QUALIFIER 3*
Arcalís, 1 d'abril de 2018


Prova que s'engloba en la sèrie de competicions del Freeride World Tour. En aquest cas, els protagonistes són joves i adolescents que fan els primers passos per a ocupar, en un futur, la millor plaça entre els freeriders, sigui en la disciplina d'esquí o en la d'snowboard.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny