Notícia

El comú d’Encamp podria acabar sent part propietària d'Arcalís

El termini perquè aquesta societat o altres presentin les ofertes és el 15 de desembre.

El comú d’Encamp podria acabar esdevenint part propietària d'Arcalís
El comú d’Encamp podria acabar esdevenint part propietària d'Arcalís Autor/a: Vallnord
Joan Viladomat implica el comú d’Encamp en el concurs per la compra d'accions d'Ordino-Arcalís. Pot semblar una mica contradictori però el cas és que finalment no serà la societat Pas Grau Internacional sinó Saetde qui es presentarà al concurs per la selecció del soci privat que ha de prendre les regnes d'Ordino-Arcalís. El termini perquè aquesta societat o altres presentin les ofertes és el 15 de desembre. Així doncs es podria donar el cas que, a la pràctica, el Comú d'Encamp, on s''hi troba Pas de la Casa i Grau Roig també acabi sent part propietària de l'estació d'Arcalís, a Ordino.


Ho acaba de fer públic la televisió andorrana. El BOPA (Butlletí Oficial del Principat d'Andorra) ha publicat la convocatòria del concurs per elegir l'empresa privada que adquirirà el 76% de les accions de SECNOA, la societat que gestiona Ordino-Arcalís, i que hauria de dur a terme una inversió de 3 milions d'euros.

De moment, és previst que s'hi presenti Saetde, que està participada en un 34% pel comú d'Encamp i la resta per la família Viladomat. Jordi Torres, cònsol major d'Encamp, ha assegurat respecte d'aquesta possibilitat que encara no han estudiat quina postura ha de tenir el comú.

Entre les principals condicions que estableix el plec de bases del concurs hi ha que el comú d'Ordino hagi d'aprovar decisions tan importants com el nomenament o cessament del director general, qualsevol canvi d'activitat de Secnoa o del pla director. A més, l'empresa privada que guanyi el concurs, s'ha de comprometre a mantenir la inversió per realitzar el telecabina de la Coma.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny