Notícia

El forfet extraescolar d'Andorra ja no és tan econòmic

S'incrementa un 4% i passa a 104 € a petició d’Ski Andorra

esqui escolar,andorra
L'esquí escolar a Andorra mou 7.000 nens i nenes cada temporada Autor/a: M.B. (ANA)
El Govern andorrà, a proposta del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha aprovat els preus de venda dels forfets d’esquí extraescolar, universitari i d’acompanyant d’acord amb les tarifes pactades amb Ski Andorra. Les tarifes, fixades pel proveïdor, tenen un increment d’un 4% respecte a les temporades anteriors. L'augment respon a la demanda d’Ski Andorra de regular les tarifes després del compromís de congelació dels preus de la darrera temporada.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha detallat que l'increment del preu repercuteix tant a l’usuari com a la partida del Govern destinada a les subvencions per a la pràctica de l'esquí, ja que el Govern subvenciona entre un 39% i un 50% del total del preu del forfet.

Les tarifes per als usuaris són les següents: forfet extraescolar, 104 euros; universitari, 186 euros; acompanyant menor de 65 anys, 166 euros, i acompanyant major de 65 anys, 53 euros. En tots els preus, l'IGI està inclòs. Els forfets extraescolars, universitaris i acompanyants es poden comprar al Servei de Tràmits del Govern, als comuns i a Ski Andorra a partir del 27 de novembre i fins al 31 de gener.

Com a novetat, a partir d’aquest curs 2017/2018, els escolars que hagin conservat el forfet de l’any anterior podran fer la recàrrega i el pagament directament a Ski Andorra, a les seves oficines o través de la pàgina web: www.skiandorra.ad. A partir d’aquest curs tots els usuaris hauran de conservar el forfet de cara a les futures temporades.

D'ANA.ad

Comentaris

  • Quina vergonya de govern que permet fer el que vulguin els "mandamas" de las estacions d'eski comuns y skiandorra
    Tindrian que subvencionar els forfets NO encarir y guanyar més diners a costa de la gent del país
    Tindria que ser com a vaquèira preu forfets aprox ... 53 € per a la gent de la vall y a sobre guanyen o voleu dir d'altre manera no perdan diners

5-10-20-tots
1
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny