Notícia

Masella obre més pistes i remuntadors de cara al cap de setmana

Confirmada l'obertura dels sectors de debutants del Pla de Masella i de Coma Oriola.

masella,coma oriola
Masella obre més pistes i remuntadors de cara al cap de setmana Autor/a: Masella
Continua fent fred a l'alta muntanya i ho estan aprofitant com si es tractés d'or les estacions d'esquí. Aquesta setmana a Masella s'ha continuat fent neu durant les finestres en què les temperatures eren prou baixes per fer-ho, circumstància que els ha servit per millorar gruixos i ampliar nous sectors a disposició dels esquiadors, en especial pensant en els debutants.

La previsió pel cap de setmana és obrir un total de 550 m de desnivell, 8 quilòmetres de pistes amb gruixos de neu que van dels 30 als 35 cm. Les 11 pistes obertes són Pastors, Pastorets, Debutants de Coma Oriola, Coma Oriola, Les Fustes, La Fosca, La Cova, Enamorats Inferior, Aparador, Pista Fàcil i Debutants del Pla de Masella, les quals seran accessibles amb 6 remuntadors (Cinta de Pastors, Cinta de Pastorets, Telecadira de Coma Oriola, Teleesquí de Debutants de Coma Oriola, Telecadira Masella Jet i Cinta del Pla de Masella.)

Masella, present a L'Illa Diagonal

D'altra banda, com cada novembre, Masella tindrà aquesta setmana un estand a L'Illa Diagonal de Barcelona on podreu obtenir tota la informació de l'estació de cara a la temporada 17/18, tramitar qualsevol abonament de temporada o fer altres consultes i gestions.

Els trobareu a la planta 0 del centre comercial, just al costat de la botiga Uterqüe i molt a prop del punt d'informació de L'Illa. Hi seran des del divendres 17 al dissabte 25 de novembre, de dilluns a dissabte. I pel que fa a l'horari, serà de 9,30 a 14,00 i de 15,00 a 21,00 h.

La promoció de preu reduït en els abonaments de temporada finalitza el dia 26/11 i, per tant, aquests dies a L'Illa encara hi ha l'opció de beneficiar-se del descompte si es tramita qualsevol abonament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny