Notícia

On esquiem aquest cap de setmana? Tres bones opcions per escollir

Masella, Baqueira Beret i Porté Puymorens. I la setmana vinent, més estacions!

Baqueira
Imatge d'ahir a Baqueira. Obrirà el cap de setmana amb uns gruixos màxims de neu de fins a 50 cm Autor/a: Baqueira
Esquiar als Pirineus a mitjans de novembre no és una cosa habitual, però aquesta temporada són fins a tres les estacions que aquest dissabte i diumenge estaran obertes al públic: Masella, Baqueira Beret i Porté Puymorens. En aquest article us expliquem què ens ofereix cadascuna i vosaltres lectors, teniu tot avui per anar pensant per quina de les tres opcions us interessa més. Som-hi?


Les nevades caigudes al vessant nord del Pirineu i les baixes temperatures que estan permetent als canons funcionar a tot drap, han precipitat l'obertura d'algunes estacions d'esquí aquest proper cap de setmana.  La previsió meteorològica es preveu estable per aquest cap de setmana al Pirineu amb temperatures més altes, inversió tèrmica i temps assolellat sobretot el dissabte. Però, què ens trobarem en cadascuna d'aquestes tres estacions si anem a esquiar el dissabte o el diumenge?

Baqueira Beret comença amb 30 km de pistes
 
A l'estació de la Vall d'Aran les fortes nevades i el fred intens de les últimes setmanes, que ha propiciat una abundant producció de neu, permetran obrir aquest dissabte el sector de Baqueira amb 25 pistes en funcionament, sumant 30 km de traçats i uns gruixos màxims de neu de fins a 50 cm a la cota 2.500m. S'obrirà la zona central de Baqueira Beret amb tots els remuntadors en funcionament excepte el Telecabina i el TDS (telecadira desembragable) Pla de Baqueira. Per tant, estaran en funcionament els TDS Bosc, Mirador, Era Cabana, Jorge Jordana i el TS Esquirós. També els teleesquís Rabadà i les tres cintes de la zona de debutants. A través d'aquests remuntadors, s'accedirà a 25 itineraris amb un total de 30 km esquiables.
 Està previst un preu especial del forfet que serà de 30 € per a adults i 20 € per a nens. Els responsables tècnics Baqueira estan treballant per fer possible l'obertura de més pistes i remuntadors a partir del dissabte 25 de novembre quan les tarifes passaran a ser les previstes per a la temporada 17-18 amb 51,50 € el passi d'adult i 34 € el infantil.

Porté Puymorens oferirà 15 km de pistes
 
La natura ha estat generosa amb Porté Puymorens, que posarà en marxa el sector de la Mina, completant així la Vignole, que ja va estar en funcionament el passat dissabte i diumenge. En total seran 10 km 15 km de pistes, amb recorreguts vermells, blaus i verds, amb un desnivell de 600 metres. Els gruixos són d'entre 20 i 40 cm i en tot el sector de la Mina es tracta de neu 100% natural. El preu del forfet serà de prop de 20 €.

Masella continua sumant: arriba als 8 Km
 
Ja fa una setmana que van obrir i per aquest cap de setmana tenen previst arribar a les 11 pistes obertes amb un total de 8 km esquiables durant el cap de setmana (Pastors, Pastorets, Debutants de Coma Oriola, Coma Oriola, Les Fustes, La Fosca, La Cova, Enamorats Inferior, Aparador, pista Fàcil i Debutants del Pla de Masella).
 
Les 11 pistes estaran servides per 6 remuntadors mecànics (Cinta de Pastors, Cinta de Pastorets, Telecadira de Coma Oriola, Telesquí de Debutants de Coma Oirola, Telecadira Masella Jet i Cinta del Pla de Masella) que permeten esquiar un desnivell de 550 metres. Els seus gruixos de neu van dels 30 als 35 cm a les cotes altes. Els accessos a pistes habilitats són dos, per Coma Oriola 1950 m i Pla de Masella 1600 m.

I la setmana vinent, més estacions
 
El degoteig d'estacions que avançaran l'inici de la temporada si continua fent fred no s'atura. Així, el proper dissabte 25 de novembre, Sierra Nevada, la Molina i potser alguna sorpresa més, també preveure donar començament al hivern 2017-18.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny