Notícia

Les novetats de Masella per a la temporada 2017-18

Desglossem les 6 millores que aquesta temporada trobaran els esquiadors a pistes

coma oriola,refugi,masella
Reforma del bar-cafeteria de Coma Oriola Autor/a: Diaridelaneu.cat
La temporada 2017-18 és molt especial per Masella. L'estació d'Alp, Das i Urús celebra els seus 50 anys, un aniversari que, d'una banda estarà ple d'esdeveniments en els quals l'esquiador en serà el protagonista, i de l'altra perquè els clients de l'estació es trobaran amb unes quantes millores respecte a temporades passades. La reforma dels bars restaurants de Coma Oriola i de Cap de Bosc, en són només dos exemples, però n'hi ha més. Les voleu saber?


1 · Ampliació xarxa de neu

Que Masella pugui estar sempre en la llista de sortida de les estacions que primer obren al Pirineu no és casualitat. La xarxa de producció de de l'estació cerdana és un referent fins i tot per a les estacions alpines i asiàtiques. En aquesta política es continua invertint any rere any, i aquesta any s'ha apostat per a la instal·lació d'innivadors a la pista Pou de la neu (Negra) al sector dels Coms de Das.

També es renoven els canons de la pista Tosa vermella i es reforcen a la zona del Pla de Masella amb canons de baixa pressió model TF10 (producció de neu amb temperatures marginals) i al peu de pista de Coma Oriola, en aquest cas amb una canó de darrera generació, un TechnoAlpin TR8, que consumeix menys energia i produeix més neu amb menys soroll.

2 · Més Webcams

Amb l'objectiu de transmetre informació més actual al client, de l'estat del temps, de la neu i de les pistes en temps real, s'han instal·lat 5 noves càmeres webcam, amb accés directe des de l' App. de Masella. S'han col·locat amb visió directe sobre les pistes de la Tosa, Isards, Pleta, Coma Pregona i Enamorats.

3 · Punts wi-fi

Nous punts de connexió a la wi-fi de Masella. Connexió gratuïta a l'estació de sortida del telecadira Jumbo Tosa, ala sortida del telecadira La Pia Express, al Bar Refugi La Pia i a les estacions de sortida i arribada del telecadira TGV.

4 · Trepitjaneus Pisten Bully 600 Polar SCR

Adquisició d'una nova màquina trepitjaneu model Pisten Bully 600 Poñar SCR de Kässbohrer. Aquesta màquina, de les més modernes del mercat, va equipada amb cabrestant, és a dir, un cable tractor que permet treballar amb millors resultats i seguretat les pistes de màxima pendent. El trepitjat de pistes de Maella ja va ser motiu d'una entrevista per part del Diaridelaneu.cat.

5 · Reforma del bar-cafeteria de Cap de Bosc i Coma Oriola

Remodelació del bar-cafeteria de Cap de Bosc i del restaurant-refugi de Coma Oriola. A Coma Oriola s'ha fet reforma dels sanitaris i remodelació del menjador principal, amb més llum natural, grans finestrals i nova cuina.
En el cas de Cap de Bosc s'ha reformat tot l'interior, fent-lo més modern i acollidor i amb detalls pensats per a l'esquiador.
En els dos casos s'ha fet una renovació dels sistemes de calefacció, amb criteris d'eficiència energètic.
Millora de les dues terrasses i de l'oferta gastronòmica.

6 • Renovació del lloguer de material

S'adquireix material d'esquí de gamma alta i mitjana per diversificar l'estoc i oferir equips renovats a esquiadors debutants, de nivell mitjà i experts. Diverses marques, entre les quals Atomic, Dynastar, Elan, Head, K2, Nòrdica, Rossignol, Salomon i Sporten.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny