Notícia

Les millores de Vallter per a la temporada 2017-18

L'estació s'especialitza a oferir paquets específics per a col·lectius, sigui per a un o més dies o setmanes

vallter,zona debutants
Vallter millora les mesures de seguretat i protecció a la Zona de Debutants Autor/a: Diaridelaneu.cat
A menys de 10 dies per a l'inici de la temporada a Vallter, dimecres passat es van presentar oficialment les novetats de la temporada per a l'estació de Setcases. Bona part de l'estiu ha servit per revisar instal·lacions i fer millores en pistes. Està previst que Vallter 2000 obri la temporada d'hivern el dissabte 2 de desembre i tancar-la el dilluns 2 d'abril de 2018. Durant aquests mesos l'estació s'especialitzarà a oferir paquets específics per a col·lectius, sigui per a un o més dies o setmanes, amb atenció especial als grups escolars, empreses i associacions o col·lectius.

Qui visiti Vallter podrà realitzar tot tipus d'activitats esportives a la neu, com esquí alpí, surf de neu, freeride, activitats de muntanya, sortides amb raquetes, sortides amb esquí de muntanya i activitats lúdiques pensades per als més petits. Precisament Vallter continua la seva aposta pel Skimo amb 7 possibles itineraris lliures per a la pràctica de l'esquí de muntanya, de lliure accés, però amb la possibilitat d'accedir-hi mitjançant guies de muntanya que es podran contractar en escoles vinculades a l'estació.

Millores a l'estació

Entre les millores que s'han realitzat l'estació per a la present temporada 2017/2018 destaquen la millora de les mesures de seguretat i protecció a la Zona de Debutants i el Parc Lúdic, millores en els accessos, remuntadors i pistes i xarxes de protecció.

Novetats en serveis

Una de les apostes de l'estació implica millorar les connexions amb bus a la línia Girona-Banyoles-Olot-Vallter per caps de setmana i festius (amb companyia TEISA) i la posada en marxa d'un paquet de transport en bus + esquí en bus (anada i tornada) al preu de 15 € per als nens i 25 € per als adults.
Cal destacar també el lloguer de places d'aparcament i taquilles guarda esquís per a la temporada, però la millora aquest any és que es fan promocions especials per als clients que adquireixin el Forfet de temporada.

Avantatges del forfet de temporada.

Des de Vallter es fan dues propostes de passi de temporada. D'una banda hi ha l'abonament de temporada del Grup FGC que permet accedir a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé, així com Tavascan i Virós, durant tota la temporada. I d'altra banda hi ha l'Abonament de temporada Ripollès, vàlid per a les estacions de Vallter 2000 i Vall de Núria. Amb aquest forfet de temporada de Vallter-Vall de Núria es podrà gaudir d'un descompte del 50% sobre el PVP del forfet de dia de la resta d'estacions del Grup FGC.
També es posen a preus especials els packs de forfet familiar, descomptes per a famílies nombroses i monoparentals.

I finalment destacar el reenfocament que fa l'estació amb els esquiadors o visitants més petits. Per a ells es programen productes i activitats adreçades a famílies esquiadores amb nens, entre els quals cal fixar-se especialment en el Miniclub l'esquirol, un espai de jocs, rialles i diversió per a nens de 3 a 8 anys, que s'obrirà els caps de setmana i festius. En aquesta línia se seguirà amb la participació activa de la mascota Esquirol per donar animació en el peu de pistes.

Altres productes i activitats que, encara que no són novetat a l'estació de la Vall de Camprodon, se seguiran programant regularment i promocionant són les activitats al parc Lúdic amb els ja clàssics descensos amb trineu, les sortides amb raquetes de neu, els cursos d'iniciació a l'esquí de muntanya.

Esdeveniments

Vallter també va presentar a Barcelona el seu calendari oficial d'esdeveniments, entre els quals destaquen el Taller de tions el 17 de desembre, la Visita del Pare Noel el 24 de desembre, la Festa de Cap d'Any el 31 de desembre, la Crono Vallter a realitzar en data no específica al desembre, la Visita del Patge Reial el 2 de gener, el World Snow Day el 21 de gener, la Festa de Ràdio Flaixbac al febrer, Festa amb Música en viu el 3 de febrer, el Carnaval el 10 de febrer, Sant Valentí el 14 de febrer, la Cursa de la Marmota en data no concretada al febrer, l'Oncoesquiada de març, la Festa Infantil del 3 de març i la Festa del client el dia 25 de març. Ja a l'abril, arribarà la Cursa social del Ski Club Camprodon.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny