Notícia

¿Vols saber quines millores presenta Vall de Núria per a aquesta temporada?

Vall de Núria inicia la temporada el proper dissabte 2 de desembre i la tancarà el dilluns 2 d'abril de 2018

vall de nuria
Imatge d'arxiu de la Vall de Núria Autor/a: Diaridelaneu.cat
Està previst que Vall de Núria comenci aquesta temporada el proper dissabte 2 de desembre fins el dilluns 2 d'abril de 2018. Aquest any ofereix la promoció "Anticipa't a l’hivern", amb la qual els visitants tindran dues opcions per gaudir d'una experiència completa en la vall: la fórmula Al vostre Gust, que inclou un viatge en cremallera, l'allotjament a l'hotel i l'esmorzar o la fórmula Esquí, que inclou també el forfet. Tot això amb un 20% de descompte respecte al preu original.

Les millores i els esdeveniments per a la temporada 2017-18

Entre les millores per a la temporada 2017/18 destaquen les millores en els sistemes de protecció d'allaus, en pistes i en el traçat del cremallera, on a més s'ha fet una renovació parcial de via i catenària. S'han realitzat millores i noves activitats al Parc Lúdic.

Destacar també en l'apartat allotjament que s'han renovat i reformat 14 habitacions a l'Hotel Vall de Núria. Vinculat a l'hotel i als apartaments del santuari peu de pistes s'ha elaborat un nou programa d'animació per a clients allotjats, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d'acció per als petits.

S'ha publicat el catàleg oficial d'activitats a realitzar en temporada d'hivern a Vall de Núria, quedant normalitzades l'esquí de muntanya, raquetes de neu, pistes de trineus, tubbys, tirolina, jocs d'equilibri, passeig amb màquina retrac, raquetes nocturnes, arvapark, passejades en telecabina, busseig sota el gel i totes les activitats de lliscament a les pistes d'esquí.

Pel que fa a aquest apartat s'han efectuat millores en el circuit de raquetes del Mirador del Llac i es proposen noves activitats lúdiques relacionades amb la neu, com a música, barbacoes, festes, xocolatades, iglús o activitats amb mascotes ..

Calendari d'esdeveniments

El calendari d'esdeveniments per a Núria també té data confirmada, així al desembre estan programades per als dies 16 i 17 de desembre Marató solidària de TV3, al 31 de desembre Revetlla de cap d'any, el 5 de gener Arribada dels Reis Mags, el gener 20 Nit del Papu, el 21 de gener World Snow Day, el 10 de febrer Carrera Esquella de la Lluna, el 10 i 11 de febrer Carnaval, el 17 i 18 de febrer Escultures de gel, el 24 de febrer Carrera Polàrtic, el 4 de març Festa infantil d'hivern, el 10 i 11 de març Trobada d'iglús, el 17 de març Carrera Pocatraça, el 17 i 18 de març Concurs ninots de neu, el 24 de març Carrera Social Fontalba, el 24 i 25 de març La Vall dels Menuts i finalment el 7 d'abril Carrera Núria-Puigmal-Núria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny